Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwalijka_

Jaki znak zodiaku jest wg Was najlepszy i dlaczego ?

Polecane posty

"Sierpień - Za bardzo kocha siebie by komukolwiek zazdrościć czy zatruwać życie, lubi się śmiać z czegokokwiek" Hahahah, coś mi się nie zgadza.

Gość gość
Coż miało być pozytywnie, czasami naprawdę o to ciężko ;-) a wyjątek potwierdza regułę

Gość gość
Spod lewa jestem

Gość gość
Najfajniejsi mężczyźni to Byki a z kobiet bardzo równe są Lwiczki :) i razem te znaki tworzą dobry duet ;)

Gość gość
Sierpień - naprawdę nie lubią cokolwiek udawać a na pewno uczuć,są autentyczni, rzadko wtapiają się w tłum, wręcz przeciwnie

Gość gość
bardzo mi sie podobal kiedys taki PAwelek C., z tego co wiem to rak byl. czasem humorzasty ale magnetyczna osobowosc :)

Gość gość
Znaki w miłości Wodnik - marzyciele, rzadko zdradzają Ryby - lubią przygody ale potrafią docenić drugą osobę Baran - można na nim polegać, dba Byk - wie co znaczy kochać a przede wszystkim szanować jak żaden inny znak, Byki oni to często ten rodzaj mężczyzny o jakim każda marzy Bliźnięta - czaruje i uwodzi wszystkich ale swojego życiowego partnera nie zostawi bo poważnie traktuje zobowiązania Rak - wymaga stałej uwagi i kontaktu, ma swój urok którym wie jak oddziaływać na innych Lew - kocha w ich przypadku to mało powiedziane, zjada partnera, kobieta to często typ królowej w pozytywnym znaczeniu Panna - dużo z siebie daje nie oczekując zawsze rewanżu Resztę znakow znam mniej, nie chcę zmyslać

Gość gość
>Nie chcę zmyślać ;) poza tym nigdy nie warto ślepo wierzyć w tak dziwną rzecz jak podział ludzi na zodiaki ;)

Gość gość
>> w przypadku niektórych znaków kobiety i mężczyźni nawet bardzo się różnią, ciężko o jednoznaczną wspólną ocenę

Gość gość
Mężczyźni Bliźniaki chyba są różni od kobiet, o nich krążą złe legendy, one są ok

Gość gość
Bardzo podobne do siebie są Bliźniaki i Lwy i kobiety spod tych znaków są the best :)

Gość gość
Aczkolwiek Bliźniaki lepiej się kamuflują, Lwiakom trudniej przychodzi udawanie czegoś, może najtrudniej ze wszystkich ;)

Gość gość
I tak obojętne są mi Wasze znaki na czole, na tyłku i zodiaku