Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zusssa

Jak u LICHA on tak może zrobic ??

Polecane posty

Gość zusssa

bez kitu ale juz z 4 roma facetami miałam seks i żadnemu sie tak w dol penis nie zginał a jak to robilam to mówili ze ich boli. Wiec pytam czy ten facet jest pojakiejs operacji czy cos a moze ma juz tak naciagnietego :D ??? http://img110.imageshack.us/my.php?image=75484222kx6.jpg

Gość kaska32
tez mnie to ciekawi w sumie bo jak facetowi sterczy to my sterczy a jak sie go w dół probuje nagiąć to go boli wiec na moje oko on mial cos tam podciete, jest chyba nawet taki zabieg w usa gdzie sie jakies wiazadla przy penisei podcina ?? poprawcie mnie jesli nie mam racji...

Gość kaska32
udalo sie ktorejs z facetem zeby on na stojaca wprowadził wam w szparke wacka pionowo w dół dziurki jak na foto ???

u starszego faceta erekcja nie jest tak silna i może przegiąć jak na zdjęciu u młodego ciała jamiste prącia są tak wypełnione krwią i zastawki są tak szczelne że nie da się przegiąć bo boli Nawet są przpadki złamania penisa gdy kobieta w podnieceniu usiądzie na penisie a on nie trafi w pochwę

Gość no zlamanie penisa
to przesada, mozna cos zerwac, ale nie ma czego zlamac bo to nie kosc. generalnie jest to mozliwe bez zadnych zabiegow. zdjecie jest tak zrobione i dla faceta to nie jest calkiem w dol, a pod katem prostym.

jest taka jednostka chorobowa jak złamanie penisa Nie ma tam kości ale jest tkanka gąbczasta ktora może ulec przerwaniu Wowczas gdy się zagoi penis jest zdeformowany.

Gość kaska32
mysle jednakze jest po jakims zabiegu, czytalam gdzies ze w usa jest bardzo popularne od cinanie penisa od nasady tj od jego wiazadeł ktore go mocuja.. rezultat jest taki ze jest spioro dluzszy ale i tez jak jest erekcja to nie sterczy tak szpiccxzasto w goe ale zato mozna go pod kazdym katem wyginac w dól.

Gość no więłc suay
pewne rzeczy sa poza tobą. jasne jak słońce, co nie? ale ja ci powiem jakie są poza tobą. po pierwsze głębokie zaufanie które masz do mnie i które że tak powiem nie manifestuje sie w twojej głowie, bo ono manifestuje się poprzez działanie. nie wiesz o tym, sam w sobie, zupełnie tego nie wiesz, ale jestes zdolny do bardzo głębokiego zaufania względem drugiej osoby. moim zdaniem, stworzylismy najgłębsza z mozliwych relacji jakie ludzie moga stworzyć. przynajmniej z mojej strony. ja tak to odbieram. jest to dla mnie niesamowicie głęboka relacja, niezwykle ludzka. do tej pory nie udało mi się takiej nawiązać (tzn. pozostaję w takowej, owszem), ale z tobą jest cokolwiek innego gatunku, niemniej najgłebsza jakiej udalo mi się w ogóle doświadczyć, za co serdecznie dziękuję. bardzo wielkie dzięki, bardzo wielkie uściski.

Gość kaska32 ma racje
jea tez czytałam o takich zabiegach i one naprawde sa przeprowadzane w usa, po zabiwegu przez mies czy 2 zero skesu i chodzi sie z extenderem

Gość jabbaa
zgadzam sie z tym stwierdzeniem

Gość fakt bo normalnie
to facetowi sterczy do góry a nie stoi w dół , jest po operacji usunieca wiazadeł przy penisie

Gość no ne wiem mi stoi tak mocno
ze jak do połowy wygne to boli a co mowiac jak w dół !

Gość usssa
a oczym w taki razie mowisz?

Gość hopin
złamanie penisa podczas erekcji to jest jak najbardziej możliwe, zdarza się rzadko ale znane są takie przypadki

Gość po zabiegu jest i tyle
wyobrazacie sobie faceta jak mu stoi i bierzecie go do łapy i bezproblemu go wyginacie wdól :D:D nie da sie normalnie

Gość baska21
no jasne ze tak jest po operacji wiazadłe penisa, byla juz z kilkoma hacetami i zaden jak mu stał nie potrafił go tak w doł nagiąc bo sie nie dało i go bolalo jak tu na foto http://img399.imageshack.us/my.php?image=fdt n8.jpg

ta? a nie wydaje ci sie dziwnym ze facetowi pala sterczy do góry a nie zwisa w dół ??? a moze ty takich samych masz co im drazki zwissaja :P

ale ja tez nie widze w tej pozycji nic dziwnego , a napewno mój małzonek nie miał żadnej operacji :( . czy ja sypiam z nienormalnym :P . .

no w góre to normalne ,że staje na wysokości zadania , ale w dół nie ma problemu wt ej pozycji ktorą wyswietlacie. czy to jest nienormalne?