Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzecjusz

Jakie lubicie u facetow fryzury?Dlugie czy krotkie wlosy?Na zel czy nie?

Polecane posty

Gość fryzecjusz

Sam mam dylemat.Jestem brunetem i nie wiem jaka fryzure nosic.Doradzcie mi

Gość rozpustnica
krotkie takie wyciele krocej przy bokach:D

Gość o matko tylko nie to
zdecydowanie krótkie i bez żelu. facet z żelem na głowie wygląda śmiesznie (lansiarsko) a poza tym włosy wyglądają na tłuste, a fuj. Ja lubię zanurzyć dłonie we włoskach mojego faceta, ale jakby robił je na żel to bym ich nie dotknęła, jeszcze bym się przykleiła do nich:o

Gość slikaczek
ja też lubie fryzury na zel ale w ten sposób ze zelu nie widac ;-) nieznosze wetloook - ble

Gość slikaczek
dobry zel nei wyglada tłusto !!! noa el jak sie uzywa takiego za 4 zł to nie am rady hahahaha

Gość ykgyi
dłuższe w sensie, takie rozwalone, nie ład, ale nie na żelu, że aż się klei, tylko tak podniesione, rozczochrane

nie wiem, nie znam się na żelach bo nie używam:) Ale może zamiast żelu to tzw guma, jej nie widać a włoski stawia i nie są tłuste. Jak widzę facecików z nażelowanymi błyszczącymi włosami to mi się śmiać chce:D

średnio krótkie włosy.. nie lubie hipisow, muszą byc ciemnie najlepiej czarne, blondyni absolutnie odpadają:o

Ja osobiście wolę dłuższe :P ale to zależy, komu co pasuje. Niechlujny koszmarek na głowie, przypadkowy czy zrobiony specjalnie, jest dla mnie odpychający. Tak samo jak nażelowane i stawiane jakkolwiek włosy... kojarzą mi się z 13-letnimi chłopczykami w skejtowskich spodenkach, podrywających małe farbowane dziewuszki :P

Gość goepamfpsap
"Jak widzę facecików z nażelowanymi błyszczącymi włosami to mi się śmiać chce" ale o dziwo tacy maja najwieksze powodzenie 🖐️

ale właściwie to powinieneś sobie zrobić takie włoski w których będziesz dobrze wyglądał:) więc nie sugeruj się naszymi wypowiedziami:) albo wklej zdjęcie to ci powiemy co zrobić na głowie:)

goepamfpsap "Jak widzę facecików z nażelowanymi błyszczącymi włosami to mi się śmiać chce" ale o dziwo tacy maja najwieksze powodzenie Nie wiem, czy mają największe powodzenie bo nie znam ani jednego który by sobie coś takiego na głowie robił:) na szczęście:) Myślę, że to też w pewnym sensie od wieku zależy, może wśród nastolatek to właśnie tacy mają powodzenie:D

Gość helphelp2020202
mi sie podobaja faceci z takim lekkim irokezem na zelu ofcourse:D

Gość ja lubię łysych
:)

Gość a ja lubie zel

Gość tylki i wyłącznie DŁUGIE

Gość blue eyessss
ja lubie na zel ale nastroszone pod warunkiem ze facet ma miekkie wlosy jesli ma tendencie do krecenia sie i sztywne to lepiej wygladaja przyklapniete ;] nienawidze dlugich i kreconych ;|