Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolek_mi

ankieta dla młodych niegłosujących

Polecane posty

aha, polecam jednak wypełnic i najlepiej przesłac znajomym którzy tez nie głosowali. Zrobicie mi wtedy bardzo dobrze;):P

Gość katarzynka8521
Widzę, że koleżance jolek_mi nie trzeba wiele żeby jej zrobić dobrze ;) :P

A zebys wiedziała;) ale, powrócmy do tematu typowo (nie)politycznego.. Młodzi!! - dlaczego nie głosowlaiście, czekam na wasze historie;)

Gość AdamKa
Ciekaw jestem jaki % z tych, którzy nie głosowali w wyborach do parlamentu, ma dostęp do Internetu. Można by się pokusić o napisanie pracy jakiejś badawczej "Dostęp do Internetu a udział w wyborach" :)

a pewnie że ciekawy taki temat na prace, ale narazie interesuje mnie tylko;) absencja wyborcza i jej przyczyny, czekma na wasze komentarze:)

Gość katarzynka8521
a dlaczego właściwie tak bardzo interesuje Cię temat wyborów?? piszesz na ten temat jakąś pracę (magisterską??) czy tak po prostu interesujesz się tym?? w dzisiejszych czasach mało kto zaprząta sobie tym głowę :P zwłaszca ludzie młodzi ;) mają o wiele ciekawsze zajęcia ;);)

do katarzynki:) jakbys zgadła;) wyniki ankiety wykorzystam w pracy licencjackiej. A patrzac po małej ilości wypełnionych ankiet, moge stwiedzićże młodzi ludzie jednak interesuja sie wyborami i na wyborach byli. Ja szukam tych, którzy z nich zrezygnowlai. Jesteście tam?;)

Gość AdamKa
Mam dziwne wrażenie, że to głównie kobiety (a raczej dziewczęta;) nie poszły na wybory.. Mam rację?

Kafeteria to strona głownie dla kobiet, dlatego na forum sa głownie kobiety i stąd Twoje mylne;) wrażenie. :)

Gość katarzynka8521
AdamKa przyznaj się.. dlaczego wchodzisz na damskie strony?? :P

Witam w poniedziałek i zapraszam do wypowiedzi ... różnych wypowiedzi jak sie okazuje wyżej;)

Gość muchomor czerowny
Ja jestem facetem i szczerze mówiąc nie widze nic dziwnego w tym, że odwiedzam kafeterie i czytam forum. Jest tu pełno tematów nie tylko dla dziewczyn :p

Gość AdamKa
Dokładnie :) Poza tym zawsze dobrze jest znać swojego 'wroga' ;)