Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

kolejny topik o facetach, o tych sprawch...

Polecane posty

Czy facet moze byc z tylko z jedną kobietą przez całe życie , nawet jeśli chodzi o sprawy łóżkowe? czy nie bedzie chciał spróbować z inną kobietą. tylko nie piszcie mi że jak kocha to nie zdradzi, bo przecież dobrze wiemy że miłość po pewnym czasie zamienia się w zupełnie w inną więź.

Gość bombolllaa
Jak facet kocha to tez zdradzi bo po pewbym czasie wchodzi rutyna . Dla niego to tylko skok w bok, chce sprobowac czegos innego ale wraca do zony bo ja kocha. Wszyscy faceci zdradzaja pozniej.

Gość nienawidze cie
ja nie wiem... ale chyba będe musiała nauczyć sie tych punktów na pamięc i powtarzac je co 10 min:(

Gość nienawidze cie
i wiem że od nienawisci do miłości...jeden krok..

Gość Punkty...
sa fajne:-) Tez mnie ciekawi pytanie;-).

Gość abuelo 2
Wszystko sie kiedys znudzi ,i dlatego przychodzi moment sprobowania czegos innego ,czegos nowego ,najgorzej jesli sie ta odmiana spodoba

Gość Punkty...
nie mozna probowac w ramach zwiazku jakis urozmaicen?

Gość nienawidze cie
mam nadziejr ze mojemu byłemu sie spodoba i juz zniknie na zawsze

Gość jagooo
ta zeby tylko faceci zdradzali...a moze to ty zdradzisz?wkurza mnie takie generalizowanie "bo wszyscy..." gowno prawda...wszystko zalezy od czlowieka

Gość Punkty...
jagoo jestes mezczyzna?

Gość abuelo 2
nie warto byc wiernym ,kiedys okaze sie ze ta druga polowka przez lata doprawial ci rogi i wtedy zdasz sobie sprawe ze przegrales najlepsze lata zycia bedac zawsze wiernym kochajacym mezulkiem

Gość Punkty...
abuelo, a moze mozna trafic na kogos kto tez bedzie wierny i czy wtedy nie warto byc wiernym?

wydaja mi sie że to moze byc nudne i moze wkrasc sie ciekawosc jak jest z inna osobą ja miam innych przd ne zem mąż inne kobiety przede mną i wyszaleliśmy sie i nie szukamy wrażen

Gość abuelo2
Punkty- gdzie taka osobe mozna spotkac???? Ja juz czasem sobie nie wierze a co dopiero komus innemu

Gość Punkty...
od 5 lat jestem wierna i nie chce tego zmieniac, chcialabym zeby zawsze tak bylo. Oczywiscie to nie zalezy tylko ode mnie, ale przeciez mozna miec szczescie i tak sie dobrac, ze nie bedzie sie zdradzac?? Mam taka przynajmniej nadzieje.

Gość gigi 32 i 5
wciąż obseruję i dochodzę do wniosku że zawsze ktoś zdradzi. I faktycznie nie musi to być facet. W każdy związek wkrada się nuda. A to on jest za dobry (i nie ma emocji, kłótni...) a to ona za bardzo się stara a on tego nie docenia. I jeszcze dzieci - któreś kocha swoje dzieci bardziej niż to drugie... To też jest problemem Zresztą sama nie wiem...nie jestem stała w uczuciach. Zawsze mi się wydaje że spotkam na swojej drodze kogoś lepszego bardziej odpowiadającego moim ideałom A mój luby - nic nie wie o moich rozterkach... Czuje niedosyt