Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia2323234

co ja mam wsobie takiego?

Polecane posty

Gość Julia2323234

że przyciągam nieustanie jeden typ mężczyzn władczych i dominujących,zarezykowalabymnawet ze o skłonnościach sedystycznych. Jestem po pieciu nieudanych zwiazkach.Kazdy z moich byłych był taki sam..Władczy dominujacy toksyczny nieznoszący sprzeciwu Nigdy nie zainteresuje sie mna spokojny wrazliwi chłopak tylko wiecznie tacuy faceci. Moje kolezanki maja normalnych kochajacych facetów..A ja wiecznei trafiam na ten sam tym.obcecnie znów jestemw takim zwiazku boje sie zerwac ale zrobie to na dniach.chyba nigdy nie bede szczesliwa Od czego to zalezy bo ja juz sama nie wiem czy ja sie jakoś zle zachowuje mam jakis typ osobowosci co przyciaga takich facetow? bo to jest az nie mozliwe.nikt mi nie chce wierzyc jest tyle normalnych fajnych facetow a na mnie zwracaja uwage tylko tyrani

musi być w Tobie coś co sprawia, że za bardzo chcą się Tobą opiekować, żebyś była ich własnością. możliwe że widzą w Tobie sierotę, którą można pomiatać. pewnie jesteś za bardzo uległa, albo robisz wrażenie ofiary losu.

Gość a co ja ma powiedziec
ja znowu przyciagam typ facetów" przepraszam że zyje" niezaradnych zyciowo wylewnych idealistów których musze ciagle za reke prowadzic

Gość Julia2323234
Cóż może ja też jestem wlaśnie troche neizaradna..słaba.. nie jestem typem zahartowanej kobiety twardo stąpajacej po ziemi.. Ale raczej uosobieniem tych stereotypowych cech przypisywanych kobieta ale takich dziewzyn jest naprawde dużo i żadne nie maja takiego problemu jak ja

Gość no to masz odpowiec
pracuj nad sobą

Gość UWazajjj
t o zjawisko jest znane ze ten typ facetów wybiera na swoje ofiary pewien typ kobiet.oni wyczuwaja takie uległe i słabe kobiety na odległość...Wystarczy ze nie masz siły otowrzyc drzwi nie potrafisz naprawic komputera albo otworzyc napoju i prosisz o pomoc facta i tym gupim posunieciem dajesz mu cynk...Jestem slaba zaopiekuj sie mna bo sama nie dam sobie rady

Gość Julia2323234
Bmbi jestem bardzo szczupła...nawet za szczupła:D47 kilo ale to napewnonie chodzi o to do Uważaj..no prosze cie...to jak ja mam udawać że umiem przykrecic żarówke czy jestem siłaczką i odkrecenie zaworu to dla mnie pikuś....albo latac po mieszkaniu w stroju roboczym z obcegami...Skoro taka nie jestem..i moge sie etylkojeszcze bardziej ośmieszyć

Gość moze jestes za miła

Gość Julia2323234
jestem umiarkowanie miła..nie jakas tam przesłodzona...ale nie jestem antypatyczna..To mam być niemiła by przyciagac normalnych facetow?

Gość samo twoje imie
juz mówisamo za siebie.."JULIA"

Julia2323234, to oczywiste. jeżeli ktoś kto sobie radzi w życiu dorwie kogoś takiego jak Ty, no to się czuje lepszy, niezbędny. myśli że mogże Ci nawjeżdżać, bo go potrzebujesz i nic mu nie zrobisz. pozbieraj się kobieto!!! bo zgniesz albo Cię faceci wykończą. nikt sobie nie odmówi takiego uczucia, wiem bo próbowałam. to niesamowite uczucie jak można tak kogoś rozjechać. :-)

Gość a ja przyciagam
nienormalne kobiety czesto z pozoru normalne pozniej to niedoszle samobojczynie ablo i gozej :/

Gość najprawdopodobniejjj
zachowujesz sie jak nieporadna niunia

Gość izawerkis
witam, tak sie nad tym mocno zastanawialam, on prosi mnei zebym byla kochana i wogole, ale ja jestem caly czas, i w ten weekend okazalam mu cale swoej serce to odplacil mi awantura i tym ze zalalm sie lzami... bo nie potrafil zrozumiec ze moze boje sie jechac autem w trase... a on moglby mniej pic na weselu zeby jechac na drugi dzien :/ no coz.... takei zycie powiem Wam szczerze ze ogolem jestem kobieta o silnym charakterze i w pracy czy znajomi czy rodizna nikt nie wchodzi mi na glowe, nikt nawet slowa nei powie, a On poprostu wchdozi mi na glowe... i nie potrafie mu sie postawic..... teraz mowi ze ozenil bys ie zemna gdybym nie byla taka czy taka... wczoraj nie wytrzymalam :/ jeszcze jego matka i jej meiszanie sie do tego, i to czego nei moge zniesc ze jest to straszny mamisynek,

Gość wiesz ja kiedys tez
jak mi sie wydawalo spotykalam jeden typ facetow, ale teraz juz wiem, ze ja poprostu odrzucalam podswiadomie wszystkich tych, ktorzy roznili sie od tego typu. W koncu raz powiedzialam sobie dosc, zaczelam umawiac sie z zupelnie innego typu facetem i dobrze na tym wyszlam, nadal jestesmy szczesliwa para, a ja teraz bardziej potrafie docenic jego zalety :)

Gość izawerkis