Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanszajcia

Podobno faceci wolą małe stopy u laski ale coraz więcej młodych ma ponad 40!

Polecane posty

Gość ciasia
a ja mam 36

Gość a ja mammm
35 - ale nikt nie zachwyca się moimi stopami :(

hmmm, ja mam 176 wzrosty, rozmiar buta 37, uwielbiam nosić szpilki i nie wyobrażam sobie żebym miała stope np. 41 czy 42, mój facet szaleje na punkcie moich małych kobiecych stopek.... wybacz, jeżeli coś jest nieproporcjonalne np za małe, wygląda beznadziejnie, śmiesznie. Rozmiary: 39, czy 40-tka bardziej pasują do twojego wzrostu.

Gość jako facet ....
odpowiem po krótce .... mężczyźni zawsze woleli (naturalnie sa wyjatki) w większości drobne kobiety i ich "drobne detale" ... stąd m,in. powiedzonko małe jest piekne ... co do wyjatków - znam takowych, którzy lubią "kawałek ciała" - jednak uważam ze tych jest spora mniejszość ... najcześciej oceniane elementy ciała przez facetów (w końcu sa wzrokowcami) : ładna buzia, proporcjonalna figura .... do tego zgrabny biust ... często nr wiekszy niz pasujacy (wg michała anioła) do figury, drobny jędrny tyłeczek oraz drobne stopy i dłonie ..... kolejnym trzecim rodzajem wyznaczników jest stopień zadbania o ciało .... reasumując: jeśli facet powie powie ci że podobają mu się wałki w biodrach albo twoje stopy wieksze od jego - w 80 % mozesz być pewna że chce cie przelecieć ... :| juz w genach mamy zakodowanego "macho" i proporcje .... kobieta mniejsza od faceta .... pozdrówki

Gość sabes
176cm i 37? Sorry ale jestes totalnie niewymiarowa. Przy tym wzroscie 39 to minimum.

Gość sabes
a rozmiar 44 to chyba nierealne.

Gość po 48 godzinach
a może napisz ile cm mają Twoje stopy? bo rozmiar, w zależności od firmy,może się różnić.... a cm będą najlepiej opisywały Twój problem

Gość Ja mam 165cm wzr/but42

Gość po 48 godzinach
jak miałam 10/11 lat, jeszcze ledwo biust to też miałam nogę 42 i w spódniczkach wyglądałam śmiesznie...ale teraz dziwnym trafem to 40, a niektóre nawet 39... mam 172 cm wzrostu

Gość jh vhlk v
A ja mam 160cm rozmiar buta 36-37 I bardzo sie ciesze ze jestem taka mala, filigranowa bo to kreci facetów :) a zawsze mamy przeciez obcasy ;)

Gość basia176
haha, a ja mam 176 i numer buta 39 :), czasem w 38 tez sie wcisne ;p

Gość a ja inaczej
ja mam 37 i nie zgadzam się ze zdaniem autorki, że są to małe kikuty :/

Gość to że 37 to kikuty to pobożne
życzenie autorki. 37 to idealny rozmiar a 44 to mnie mierzi nawet u faceta. czarnobyl jakiś czy co??? i nie zgadzam się że coraz więcej młodych kobiet ma rozmiar powyżej 40. Norma to 36-39. To widać z obserwacji samych stóp jak i półek sklepowych np. w czasie wyprzedaży. Ja np. nie kupię butów po sezonie, nie ma na to żadnych szans. Mam 37.

Gość lepiej miec male niz duze
przynajmniej sie czlowiek nie przewraca. co za bzdurny topik w ogole,sory ale jakie to ma kurde znaczenie szczegolnie ze tego nie da sie zmienic 🖐️

Gość lepiej miec duze niz male
mialo byc:D

Gość malinowy
Duże stópki u lasek są makabryczne, najsłodsze są 34-38, pozdrawiam właścicielki takich stópek, które jeszcze uwielbiają szpili.

Gość ujndhfhkj
Ja mam 159-160cm i rozmiar buta 36-37. i uwazam ze jest to super. Spokojnie nosze szpileczki, nie mam problemow z kupieniem butow. ALe dziewvzyny o stopie 12+wiecej moga kupic buty o 70% czasem tanie. W Deichamnnie jest mnostwo tanich butow w rozmiarch 42+

mnie sie podoba każdy centymetr kobiecego ciała zwłaszcza jak ma trochę tłuszczyku tu i ówdzie

Gość taamara
Ja mam 160 cm i nr 35 :)

Gość suuuchy
Jestem facetem i nie ma nic piekniejszego niz widok duzej (zgrabnej) zadbanej stopy. Twoj rozmiar 44 jest fantastyczny z pewnoscia nie raz uslyszysz komplement na ich temat. ps.male stopy byly modne w chinach dawno temu ale juz i tam nie sa ;-)

Gość makabra37
ja mam 15 lat, 170cm wzrostu i 37/38 nr buta. mam najmniejszą noge z moich przyjaciółeczek (bo one maja po 42) i część kolegów smieje sie ze mam małe stopy, ale 2 część (ta fajniejsza :D) naszych kolegów moje podziwia i smieje sie z moich przyjaciółek ;) myśle ze faceci jeśli kochają kobietę to nie patrzą na jej stopy ;) bo liczy się piękno wewnętrzne.

makabra37, możesz tylko się cieszyć, bo Twój rozmiar jest idealny, a stopa nr 42 u kobiety, zwłaszcza szczupłej, wygląda jak kajak.

a ja mam 35-36 i uważam że mam ładne małe stopki, ale normalne to moim zdaniem 38.. Dużo dziewczyn właśnie takie ma, 44 jak na kobiete to po prostu kajaki... Faceci mają 43-45.. :)

Gość L'istant
Ja mam 37 i mam wzrostu 1.69, jestem proporcjonalna. Mam zgrabną figurę, duży biust (o numer większy niż powinnam mieć do swojego wzrostu i budowy ciała), wąska talia. A co, pochwalę się. Tak, faceci wolą malutkie i figlarne kobietki, mówią, że lepiej nimi obracać, tylko gdzie? To tak tylko po tym jak przeczytałam powyższy opis pewnego pana o tym, co przeciętny facet lubi. Choć ja nie przepadam za przeciętnymi.

Gość Rafi 18
Hej witam wszystkie dziewczyny!! Wpadłem na wasz temat i mysle że mogę wam coś powiedzieć Wiec wszystko żależy od chłopaka Ja jestem fetyszystą i uwielbiam małe stopy!! Ale każdy facet ma swój gust a jeśli nie jest fetyszystą to raczej nie zwraca na to uwagi. Wiec się nie przejmujcie i dbajcie o swoje stópki bo jeśli nie mają krzywych palców to są ok nawet te duże!

Gość gość

duże 42 tez sa ok , jesli zadbane , w lecie obserwuje ładne duże i mniejsze 🙂