Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12823444

łatwe wulgarne kobiety

Polecane posty

Gość 12823444

Nikogo nie rajcuja kobiety wulgarne, ktore podaja sie facetowi na tacy. Madra kobieta wie, ze musi przynajmniej udawac, ze sie ociaga i troche wstydzi. Ten mechanizm pieknie opisal hrabia Aleksandre Fredro w swej "sztuce oblapywania", gdzie dowodzil, ze ze tylko zwiedly kwiat " sam sie sciele". Wielka przyjemnosc sprawia mezczyznie zdobywanie kobiety. Zdobycie wstydliwej jest bowiem wielkim sukcesem mysliwego, a upolowanie dziwki zadnym. Ociaganie sie kobiet ma oczywiscie charakter perwersyjny i to wlasnie jest dla mezczyzn tak podniecajace. Te wszystkie podchody,zabiegi,fortele, randki,spacerki,kwiatki,kawki, prezenciki to rodzaj gry wstepnej, ktora zakonczymy zdobyciem wybranki. Gra wstepna jako preludium do lozkowych rozkoszy nie zostala wymyslona wcale przez wspolczesnych seksuologow i istniala juz w czasach jaskiniowcow. U ludzi pierwotnych zawsze wygrywal ten samiec, ktory mial albo atrakcyjna maczuge, albo zapalki. Sa i rodzynki na tym padole, ja osobliwie znalazlem , szukajac 10 lat!

Gość no ale niestety
teraz sa takei kobiety ktorym wsystarczy okazac zainteresowanie to juz cie potem z rak nie wypuszcza i same biora ster narzucajac sie i psujac cała zabawe

Gość poopieram

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
tylko ja bym powiedziała inaczej ze barakuje teraz prawdziwcyh facetow.. Stoi ci taki pod ściana niesmiałysi esie głupio usmiecha czekajac az ja do niego podeide

Gość pooopeiram

Gość i co w zaiazku z tym

Gość głównooo
zjedz se rowno wez na ramie zanies mamie

Gość głównooo

Gość nikt...
teraz to wy jestescie bardzo wulgarni , a nie kobiety ..

\" 12823444 Nikogo nie rajcuja kobiety wulgarne, ktore podaja sie facetowi na tacy. Madra kobieta wie, ze musi przynajmniej udawac, ze sie ociaga i troche wstydzi. Ten mechanizm pieknie opisal hrabia Aleksandre Fredro w swej \"sztuce oblapywania\", gdzie dowodzil, ze ze tylko zwiedly kwiat \" sam sie sciele\". Wielka przyjemnosc sprawia mezczyznie zdobywanie kobiety. Zdobycie wstydliwej jest bowiem wielkim sukcesem mysliwego, a upolowanie dzi**i zadnym. Ociaganie sie kobiet ma oczywiscie charakter perwersyjny i to wlasnie jest dla mezczyzn tak podniecajace. Te wszystkie podchody,zabiegi,fortele, randki,spacerki,kwiatki,kawki, prezenciki to rodzaj gry wstepnej, ktora zakonczymy zdobyciem wybranki. Gra wstepna jako preludium do lozkowych rozkoszy nie zostala wymyslona wcale przez wspolczesnych seksuologow i istniala juz w czasach jaskiniowcow. U ludzi pierwotnych zawsze wygrywal ten samiec, ktory mial albo atrakcyjna maczuge, albo zapalki. Sa i rodzynki na tym padole, ja osobliwie znalazlem , szukajac 10 lat! \" Ty jesteś po prostu głupi jak tak twierdzisz że takie są atrakcyjniejsze:P.I nie wiem co wulgarnego niby było:P.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci