Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świnka_cycolinka

GDZIE MOŻNA ZNALEŚĆ SPONSORA???

Polecane posty

Gość świnka_cycolinka

Gość świnka_cycolinka
jestem z łodzi, a cio?

Gość mała_czarna.
Ja z Wrocławia i też szukam. 🖐️

Gość świnka_cycolinka
mała_czarna: a jak szukasz? gdzie?

Gość mała_czarna.
świnka -> Podobnie jak Ty, robię rozeznanie terenu. :classic_cool: A tak poważnie, to nie mam pojęcia, gdzie ich się szuka.

Gość blanche--noire
trafiłam na ten anons który podałam wyżej kiedy sama szukałam. Potem mi się odechciało, kiedy zobaczyłam że dotyk obcego mężczyzny wzbudza we mnie mdłości... ale Wam życzę powodzenia:) w sumie nie pożegnałam się całkiem z tą myślą, wraca do mnie czasami... ale chyba nie mam odwagi... boję się że uciekłabym jakby mnie tylko dotknął...

Gość emphetepe
na czacie..tam pełno takich smieci

Gość mała_czarna.
blanche-noire -> ciekawa oferta, dzięki za link. Ale ten facet jest z Warszawy. :/

Gość blanche--noire
a szukałam właśnie w necie (znaczy tylko przeglądałam ogłoszenia, nigdy na żadne nie odpowiedziałam), i jeszcze dobrym sposobem jest... chodzenie:) Tak, po ulicach, w okolicach biurowców, głównymi ulicami miasta, atrakcyjnie ubrana, wolno, bez pośpiechu (w ten sposób zaczepiło mnie 2 panów, pytając czy mogliby mnie bliżej poznać). Ponoć też jak kobieta idzie sama do klubu (tylko takiego droższego, nie dla studentów), jest to odbierane jako właśnie że kogoś szuka, więc może i sponsor tak to odbierze? I wszelkie luksusowe hotele, gdzie zatrzymują się biznesmeni - żeby wejść do holu czy restauracji hotelowej nic nie kosztuje, a może którys zaczepi oko:) Ja tym 2 panom którzy mnie zaczepiali na ulicy powiedziałam NIE, nie wiem dlaczego... może mam za słaby charakter żeby znieść coś takiego... Powodzenia:)

Gość świnka_cycolinka
blanche: nawet fajne pomysły... wiesz co, mnie zaczepił tylko chłopak (nie wygladał na zbyt zamóznego:( który wysiadł za mna z tramwaju i chciał zaprosićna kawe...hehe;) odmówiłam, bo zupełnie ni mój typ...ja w sumie zawsze sie gdzies spiesze i biegne i jakos zawsze patrze w chodnik jak ide...wiec faktycznie chyba odstraszam troche potencjalnych facetów...

Gość świnka_cycolinka
mała_czarna: a ty czemu szukasz sponsora...? możesz zdradzic troszke tajemnicy?

Gość mała_czarna.
Bo nie mogę znaleźć nikogo, kto pokochałby mnie z wzajemnością, a mam dość bycia sama. Ileż można.

Gość świnka_cycolinka
aha...to ciekawy powód... ale przecież sponsor tez cie nie pokocha...on wręcz bedzie starał sie uniknąć jakiegokolwiek uczucia...hmm...no takie ja mam wrażenie

Gość mała_czarna.
No tak, ale nie będę wiecznie sama, będę miała z kim wyjechać gdzieś czasem, a do tego parę groszy wpadnie na czesne albo na drobne wydatki. :)

Gość świnka_cycolinka
kurde...tylko ja nie wiem czy to by głupio nie wyglądało jakbym weszła do holu w hotelu i stała....:/ troche to krępujące by było dla mnie:( a do dyskoteki tez nigdy sama nie chodziłam...też nie wiem czy bym sie odważyła...ech....żeby jeszcze z koleżanką jakąś to owszem...ale sama to raczej nie:( chyba jestem zbyt nieśmiała:( :(

Gość mała_czarna.
Determinacji Ci brakuje ;)

Gość świnka_cycolinka
mała: szkoda ze ty nie jestes z łodzi...mogłybyśmy wtedy razem zapolować na jakiś facetów;) hihi...;) a ty byś sie nie krępowała iść do hotelu sama i stać? albo do dyskoteki...? nie wiem..może mi faktycznie brakuje tej determinacji:(

Gość mała_czarna.
Wiesz co, na "staczkę" raczej nie pasuję, ale od czego mamy internet? ;)

Gość świnka_cycolinka
no racja...zostaje mam internet;) a ile masz latek mała_czarna?:)

Gość mała_czarna.
23, a Ty?

Gość świnka_cycolinka
ja 20

Gość mała_czarna.
A dlaczego szukasz sponsora?

Gość świnka_cycolinka
bo potrzebuje kasy...:( na nic mnie nie stać...a pracować nie mam jak bo studiuje dziennie...stoje na promocjach w weekendy aleza to nie da sie wyżyć bo mam raptem na opłacenie mieszkania:( ech...no ale nie chce sietu żalićbo zaraz ktośwejdzie żeby mnie pojechaćjaka jestem beznadziejna...poprostu musze sie sama utzrymac ale nie mam za bardzo jak...no i tyle

Gość mała_czarna.
Smutne. :( A byłaś kiedys w jakimś "normalnym" związku?

Gość no takkk
i wlasnie dlatego dobrym rozwiazaniem jest dawanie dupy za pieniadze