Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świnka_cycolinka

GDZIE MOŻNA ZNALEŚĆ SPONSORA???

Polecane posty

Gość świnka_cycolinka
byłam w normalnym związku...ale teraz jestem sama i sama muszesobie radzić z problemami....no dobra, jak juzmówiłam nie chce sie tu żalić, bo juzsie pojawił jeden komentarz "podtrzymujacy na duchu"..ech:(

Gość abramow
a moze jest jakas fajna kolezanka z poznania ? :)

Gość mała_czarna.
Nie przejmuj się komentarzami, raczej zastanów się dobrze, czy jesteś 100% przekonana, że chcesz się tym zajmować. 🌼 dla Ciebie. Idę, rano muszę wcześnie wstać. :( Trzymaj się Mała 🖐️

Gość świnka_cycolinka
nicole: myslisz że sponsorzy wchodzą na takie portale randkowe???hmm...nie wiem czy mają czas na takie szukanie w tysiącach zdjeć....ale w sumie pomysł jakiś jest he;)

Gość mała_czarna.
Z Poznania jeszcze nie zawitała, ale bądź czujny, zaglądaj i nie trać wiary, Abramow. :)

Gość abramow
ok, bede czujny, moze zaloze osobny topic :)

Gość świnka_cycolinka
mała: dziekuje...doceniam twoje wsparcie, to miłe że chociażty mnie nie potępiasz..ale sama też szukasz wiec jedziemy na tym samym wózku prawda? tylko powód nieco inny... nie wiem czy faktycznie to zrobie, ale w końcu rachunki musze zapłacić,jedzenie trzeba kupic a niestety na wsparcie rodziców juz nie moge liczyć, wiec jakchce studiować( a bardzo chce) to musze sie utrzrymac sama...mam tylko nadzieje że trafie na jakiegoś w miare normalnego faceta... buziaki malutka...trzymaj sie ciepło!

wchodzą...mam kolegów którzy w pracy lukają ...i naprawdę możesz kogoś oczarować...co Ci szkodzi?ale lepiej w ubraniu;)..a może się zakochasz z wzajemnością? tak przy okazji...pozdr.serdecznie...i dobranoc🖐️

Gość świnka_cycolinka
nicole: pomysł fajny i może nawet bycskuteczny...tylko troche sie obawiam że ktoś ze znajomych by zobaczył zdjecia i miałabym przechlapane w środowisku:( ogólnie bardzo zależy mi na dyskrecji, wiadomo że jest to zajecie które przynosi wstyd niż chlube i bardzo sie boje żeby sie któs nie dowiedził o tym:(

przestan z siebie robic dziwke i zajmij sie jakas robota. w polsce i na swiecie mamy wystarczajaco duzo kurew, nie musisz sie dokladac.