Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macl

probiotyki

Polecane posty

Gość gość
Ja ostatnio wpadłam na cos bogatszego nie probiotyk, globulki Hydrovag, oprócz zawartości kwasu mlekowego i typowego działania probiotycznego zawieraja jeszcze kwas hialuronowy, który nawilża błony śluzowe pochwy, regeneruje je i przyspiesza odnowe nabłonka pochwy. Sprawdza sie zarówno po antybiotykoterapii, jak i na suchośc pochwy czy ranki i otarcia po seksie.

Gość gość
Jakie probiotyki na wyjazd. Planuję weekend nad morzem. CO prawda w Polsce, ale nastawiam się na jedzenie na mieście, a mam dość wrażliwe jelita. Co polecacie do wyjazdowej apteczki?

Gość gość
kupuję multilac

Gość gość
dla mnie duo lacit. Ale nic CI, w sumie tyle świństwa jemy, że ciągle coś trzeba brać. ehhhhhhhh

Gość gość
Mogę podpowiedzieć Ci 4lacti, dlatego, że nie trzeba go trzymać w lodówce. Biorę go też po antybiotyku i jak wyjeżdżamy Z tego co wiem (też nazwa:)) ma 4 szczepy bakterii. Obyś pogodę trafiła :).

Gość gość
Probiotyk stosuje tylko w trakcie antybiotykoterapii, wybieram te które w składzie mają żywe, polskie szczepy mlekowe. Ostatnio zażywałam provag, skutecznie chronił przed wyjałowieniem, nie miałam biegunki czy problemów grzybiczych.