Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

kate moss- i to ma byc ideal??zdjecie

Polecane posty

jako kobieta kompletnie mi sie nie podoba. ani z twarzy ani z figury. ale nie mozna zaprzeczyc ze jest ikona mody. i niestety wiele dziewczyn sie na niej wzoruje 🖐️

Gość fakt jest wstretna

Gość a laski 100 razy ładniejsze
chodza po ziemi i maja kompleksy

Gość dawnaaaaaaaaaaforumoiczkaaaaaa
ale wy jestescie pojebani : jeszcze nigdzi nie słyszałam ze ktos chce wygladac jak ona i każdy po niej jeżdzi zeby siebie pocieszyc

Gość a kto mowi ze jest ładna
każdy mowi ze NIE JEST

co chwila ktos pierdoli ze chude jest brzydkie i daje zdjecia modelek z oburzeniem ze komus sie to podoba jakby normalna dziewczyna o tym niewiedziała

Gość o jezu..
mieszkam w uk i uwiezcie mi tutaj dziewczyny maja swira na jej punkcie-fakt ze jest ikona mody, ale oprocz tego chca wygladac tak jak ona mowia jaka to ona jest piekna itp. a tu prosze...

Gość o jezu..
ja nie mowie ze jest brzydka bo chuda, ale ze ma 0 biustu i ta twarz- no sorry...:/ a figure ma ladna gdyby nie ten biust, od pasa w gore wyglada jak facet

no i dobrze mozę sie komus podobać chyba nie ? :O o co ci kurde dziewczyno w ogole chodzi w tym momencie? co w tym złego ze komus sie ona podoba ?

Gość jest chuda ma krzywe
nogi, nie ma biustu, morda tez zniszczona cpaniem

a myslisz ze ona sobie ten biust i twarz wybrała ? ma na to jakis wpływ? a co miaąl nie skorzystać z okazji bycia swaitowej sławy modelka bo Tobie sie to nie podoba przez takich głupich ludzi jak Ty swiat jest i bedzie powalony :O

Gość sama jestes głupia
Kazdy komentuje jak mu sie podoba kretynko

Gość o jezu..
tak a ublizajac mi na pewno bedzie lepiej...nie wiem, ale moze wczoraj sie obudzilas,Zdajesz sobie sprawe ze swiat jest zly brzydki niesprawiedliwy i okrutny i nikogo nie powinna dziwic nieuzasadniona krytyka, falsz, klamstwa i podlosc i o wiele gorsze rzeczy. To jest na porzadku dziennym. Wiec idz teraz dobra dziewczynko zmieniac swiat, moze Ci sie uda. Powodzenia ps. wyrazanie opinii na czyjs temat nie jest zbrodnia, wiec sie tak nie oburzaj. Nie napisalam zeby kate moss sie rzucila pod most bo jest brzydka tylko ze nie rozumiem co w niej widza te wszystkie nastolatki. To bylo moje osobiste zdanie, do ktorego mam prawo a to ze tobie sie ono nie podoba nie jest moim problemem, dobranoc

a najbardziej laskom przeszkadza to, że ją stać na poprawienie tego wszystkiego chirurgicznie jak zrobiła to angelina jolie czy demi moore aby w ogóle zaistnieć w show biznesie, a NIE MUSI tego robić bo i tak jej się udaje. ćpa, robi kiepskie afery a i tak jest ikoną mody i ludzie ją kupują - ją i jej wizerunek.

sama jestes głupia ---> no własnie wiec ja tez:O:P o jezu..---> a wypowiadaj sobie tą opinie jaka chcesz tylko ze z mojej strony zawsze sie to spotka z oburzeniem gdyż moim zdaniem jestes po prostu niesprawiedliwa i nie chodzi juz o tą kate moss ale też o to jaki masz stosunek do ludzi w rzeczywistym zyciu nienaiwdze po prostu nienawidze gdy ktos czepia sie czyjegos wygladu ja mam inna hierarchie wartosc i nie życie jest t najważniejsze

Gość o jezu..
dawna forumowiczkaaa rozumiem Twoje zdanie, masz do niego prawo, nie oczekuje ze sie wszyscy ze mna tu zgodza, ale ludzie nie sa tez 100$ banknotami- nie musza sie wszystkim podobac. Zobaczylam to zdjecie i mnie bardzo zaskoczylo, to wszystko. Nie oceniam ludzi po wygladzie, uwazam ze sa wazniejsze rzeczy wplywajace na to kto jakim jest czlowiekiem. To wszystko, pozdrawiam