Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Tu będziemy podlewać kwiatki - OGRÓDEK Nasz ...

Polecane posty

Cześć! Miłego dnia ;) Gnom, wracaj natychmiast do swojego nicku :)

To podleje żeby nie było.. że nie podlewam.. :P Dzień Doberek :) moi mili

kurcze nie wiem co z nim nie tak:o a jak sie go skopiuje i wklei to tez nie?;0

Piątko: na rozmowach telefonicznych z On offem :D Dzień jak codzienny dzień od kilku tygodni :) Miły dzień... a Ty co robiłeś? :)

Martuś co za niespodzianka:D .. Pamietasz o Plusie ? Hmmm .. wiesz o co chodzi :D A tak w ogóle to dobry wieczór wszystkim :D

a ja w pracy byłem :) też dzień jak co dzień całkiem fajny tylko ostatnio monotonia mi się wkrada :D ale z niecały miesiąc w ojczyźnie będę to sobie odpocznę :)

Pomorzanko, Off znalazł inną promcyję :)...Nie musieliśmy zmieniać operatora, co byłoby kłopotliwe dla np. rodziny...

No to ok ... Martuś :) Ale w sumie to zaskoczona jestem ... muszę dorawać Cie na skype :D Piąte ... może wpadniemy na siebie w Gdańsku ;).. coś ostatnio ciągnie mnie do Trójmiasta :D

Ech, trzeba by się zabrać za planowanie świąt :P lepiej późno niż wcale - |Piątko, Pomorzanko - co pieczecie na święta?

Martuś w te święta nic nie piekę- na Wigilię idę z chłopcami do rodziców .. a w pozostałe święta będę siedzieć sama , więc sie nie opłaca . Może za rok będę mogła pochwalić sie swym kunsztem kulinarnym ;) :D

ja nic nie piekę ale w wigilię mam wolne z koleżanką i musimy wszystko przygotować bo parę osób do nas na święta zjedzie pewnie sałatkę zrobię , bigos na drugi dzień dobrze zjeść :)

nie wiem pomorzanko czy czas będę miał bo w Gdańsku krótko będę i parę spraw do załatwienia mam bo na Mazury jadę do mojej rodzinnej osadki :D