Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Tu będziemy podlewać kwiatki - OGRÓDEK Nasz ...

Polecane posty

To dziś podleje :) wczoraj miałam jakieś apogeum.. wkońcu sobie popłakałam .. i dziś mi już jest dobrze... a bedzie lepiej.. :) serio serio humor mi wraca.. :)

eh jednak nie ma się co cieszyć za wczasu.. bo im się ciemniej robi.. tym ze mną gorzej.. secik napisze Ci @ bo Ty nic nie wiesz jak widze..

kwiatki Wam podleję wodą, bo coś nie dbacie, wstręciuchy, o ogród... ;) Kwiatki lubią ciche wieczorno-nocne rozmowy ;)

człowieka trochę nie ma a tu piąte się wyniósł :( setunia witaj

dlaczego bo muszę się zając sobą i pobyć sam spotkaliście mnie w dziwnym okresie mojego życia kiedy stanołem na rozwidleniu dróg nie bardzo wiedząc co mam teraz robić ale już wiem muszę popracować trochę nad sobą a kafe zajmuje mi tylko czas .

piąte jak każdemu ale nie ma co smutać tylko spędzać mniej czasu na kafe:P ja się ograniczam:P

a ja sie nie smucę wcale właśnie dopiero teraz czuję się dobrze i wspaniale nawet chce mi się coś robić ! wpadnę czasem się spić i pośmiać

Piąte, czekamy :) Ja też na odwyku... ;) Ale będę wpadać na kieliszek winka :P Gnomie, Pomorzanko, Ktosikono, Agiie, NicoleSmith, Viv, Setunia oczywiście i in... :) moze się kiedyś jakoś zmówimy i spotkamy gdzieś na środku Polski ;) jakims latem...

no fajnie by było.. -- jakie zmiany na tym kafe zaszyły --- Wesołych piąte

Ja też życzę wszystkim zdrowych , spokojnych Świat Bożego Narodzenia ... spełnienia wszystkich marzeń i przede wszystkim znalezienia wszystkim samotnym tej przysłowiowej drugiej połówki . Moje życie sie zmienia w \"zastraszającym \" tempie ten Ktoś na prawdę z hukiem do niego wkroczył ....i wiem że na prawdę mogę na Nim polegać . A moje dzieci poprostu szaleja za Nim . Agiie .. będę miała iść chyba z kim na to wesele :)