Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offf yaaa

ON NIE CHCE PRZYZNAC ZE MNIE NIE KOCHA

Polecane posty

Gość offf yaaa

Tak bardzo bym chciala zeby on wreszcie mi to powiedzial...on umie powiedziec "nic nie czuje" ale gdy prosze aby powiedzial "nie kocham cie" to nie umie... powiedzial ze zlamalam mu serce... ze po tym co zrobilam nie wyobraza sobie byc ze mna... ale potem powiedzial, ze jak tylko bedzie mial urlop to do mnie przyjedzie... z maroka... kupi wize, zrobi nowy paszport..i przyjedzie... dziwne :(

Gość offf yaaa
to tylko obywatel maroka. ale nie marokanczyk.

Gość juzer
teraz lam mu serce, kop po dupie, pluj n aniego, bzykaj sie z innymi-on wszystko ci wybaczy, ale kiedy juz bedziesz jego -odda ci to 100 razy :( Zapomnij!!!!Uciekaj, Nie badz naiwna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myślę, że jak go dobrze przyciśniesz, to się przyzna... nie wiem, może przypiekanie rozgrzanym żelazem?

Gość miłosniczka gór
I co Ewa byliscie w tatrach w weekend? wiem ze pytanie ni z gruchy ni z pietruchy, ale jestem ciekawa;)

Gość mirimari
Poczytaj sobie topic Piramidki o zauroczeniu do Tunezyjczyka vel Egipcjanina to ci glupia przejdzie

byliśmy, super było tylko zejście takie sobie, bo wieczorem padal deszczyk, rano podmarzło... ale już w lesie lepiej

Gość wielbicielka tatr
a konkretnie gdzieście sie włoczyli? chociaz sobie opowieści posłucham bo ja dopiero latem pojadę:(

bylismy na jeden nocleg, to nie było ani kiedy, ani jak się włóczyć dojechaliśmy na rano do Zakopca, potem z buta do Murowańca, koło południa doszliśmy chwilkę odpoczynku i nad Czarny, póki widno chłopaki skoczyli na Karb Kościelca, zeszli zimowym szlakiem po grani a my normalnie do schroniska, bo już późno było jakieś żarełko i impreza, slajdy, filmy, tańce, hulanki i swawole :) no a następnego dnia, świtkiem pod południe, z buta na dół, na godzinkę do Zakopca, coś zjeść, Krópówki zobaczyć, w busa i do domu na północ zjechaliśmy :) Na dłużej to koło lutego pewnie pojedziemy, to się trochę podrepcze, jak będą warunki