Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

jakim jestem typem urody?

Polecane posty

hejka dziewczyny! chcialabym zmienic troche swoj makijaz i z czerni (czarna kredka i czarny tusz) przejsc na jakies inne kolory ale tak,zeby pasowaly do mnie. Nie mam pojecia jakim typem urody jestem, raz pasuje mi zima raz lato, juz sie gubie:P mam niebieskie oczy, jasne z ciemna obwodka, wlosy teraz mam brazowe,ale jako dziecko bylam blondynka, cere mam jasna raczej,ale jakby chora, szara (?), opalam sie dosc latwo,pierwszy dzien jestem czerwona a potem brzoskwiniowa, dobrze mi w kolorach granatowy, niebieski, dobrze czuje sie w brązach, czerni, bieli. ponoc dobrze mi tez w czerwonym raczej ciemnym. prosze pomozcie mi dobrac jakies ladne i pasujace do mnie kolory kredki i tuszu:) dziekuje za wszystkie rady! :)

Gość Bo sie przedzwigniesz
Ty podnosze Ty:)i dostaniesz przepukliny,a wtedy nie wazny bedzie typ urody:)hehe

Gość belissa
chyba jesteś wiosną. taki typ urody. spróbuj tuszu brązowego i kredki też. i proszę nie używaj cieni niebieskich.jak widze laski które mają niebieskie oczy i całe powieki pomalowane na niebiesko...bleee przecież wiadomo że niebieskicień jest dla piwnych oczu a i odwrtnie