Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdmksak

czy byliscie kiedys w biurze matrymonialnym?

Polecane posty

Gość sdmksak

jestem kobieta przed 30 i chcialabym sie udac do takiego biura, nie pytajcie dlaczego, chcialabym tylko wiedziec czy ktos korzystal z takiego biura i jak ogolnie tam traktuja ludzi, a moze mozecie polecic jakies w katowicach, czy tam tez przychodza ludzie przed 30 czy w pozniejszym wieku??

mój kolega był i trochę mi opowiedział jak chcesz się zarejestrować, to wypełniasz szczegółową ankietę, płacisz i biuro wciąga Cię do rejestru klientów dostajesz katalog ze zdjęciami i charakterystyką poszczególnych osób obsługa miła, uśmiechnięta pani :) kolega miał wtedy ok. 30 lat

Gość smdka
a czy ta wizyta w biurze matrmonialnym przyniosla efekt koledze,czy kogos znalazl a jakie sa oplaty??

niestety, nie znalazł tam nikogo dla siebie, spotkał się z kilkoma paniami, ale nie zaiskrzyło nie pamiętam, ile płacił pewnie ceny są różne w róznych biurach i w różnych miastach myślę, że mogła to być kwota ok. 50 zł, do 100

Gość Biuro matrymonialne
Ma tę zaletę, że nie przyjmuje takich debili, jak siedzą w necie. Sprawdza ludzi z dokumentów i ewentualnie wyroków rozwodowych. No i wiadomo, trzeba płacić, a to jajcarzom się nie opłaca Ogólnie: jest to wbrew pozorom lepsza droga do znalezienia nomalnego partnera

\"Biuro matrymonialne Ma tę zaletę, że nie przyjmuje takich debili, jak siedzą w necie. Sprawdza ludzi z dokumentów i ewentualnie wyroków rozwodowych. No i wiadomo, trzeba płacić, a to jajcarzom się nie opłaca Ogólnie: jest to wbrew pozorom lepsza droga do znalezienia nomalnego partnera \" A czasami biuro matrymonialne mają oszuści:P.Poza tym ja planuję sobie zrobić takie:classic_cool:.

Gość Ciekawski Jacuś
A czy to prawda, że w takich biurach mozna zamówić sobie dziwkę na godziny ?

Gość nhiop
do jacusia dziwke na godziny mozesz zamowic w burdelu-kazdy o tym wie