Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutno_mi

była dziewczyna kochanką

Polecane posty

Witam, Zerwałam z moim factem w maju po 2,5 roku bycia ze soba, po dwoch tygodniach od zerwania dowiedziałam się że się zeni z laska ktora jest w drugim miesiacu ciazy... jego kolezanka z pracy... Zdradzal mnie bylam zalamana, zachowywałam się jak wariatka, po dwóch tygodniach jak sie dowiedzialam spotkalismy sie, wybaczyłam mu ale nie zapomnialam, spotykalismy sie od tamtej pory w dzien slubu do mnie dzwonil a ja mu sie wtedy pierwszy raz poplakalam:( ozenil sie. ale do tej pory jestem z nim, jestem kochanka, mowi ze mnie kocha, z tamta mu sie nie uklada, a dziecko przyjdzie na swiat za niecale dwa tygodnie, im blizej tego ja jestem zalamana, boje sie. Juz dłuzej tak nie mogę, chce byc legalnie z nim ale tez nie chce czekac niewiadomo ile:( potrzebuje bliskosci i milosci, nie wiem czy czekac na niego czy dac sobie spokoj, co bedzie strasznie trudne... jego zony ie jest mi zal wiedziala ze on ma dziewczyne, zal mi dziecka.... smutno_mi

Gość Monia........
Zle zrobiłaś wracając do niego po tym wszystkim co się stało...wziął ślub będą mieli dziecko.On jest mężem innej nie twoim musisz się z tym pogodzić,facet zachowuje się nieodpowiedzialnie ale ty powinnaś być rozsądniejsza i dać sobie z nim spokój.Nie zrobiłaś tego i co masz w zamian ból cierpieni smutek samotnosc...

Facet to typowy skurwiel oportunista. Nawet jezeli zostawi tamta dla Ciebie to i tak Ci ebedzie zdradzal.... pomysl jakie on ma sumienie.... facet bez wartosci. Zostaw go poszukaj kogos fajnego, uwierz przebolejesz... nie daj sie gnojowi bo zgnoi zycie i Tobie

Gość że tak zapytam
A skąd wiesz że tamta wiedziała o Tobie?

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
blad zrobilas wybaczajac. teraz ci kity pociska ze jest zle miedzy nimi

Pwiedziała mi, raczej napisała smsem że zostawił mnie dla niej i zebym sie odczepiła od niego

Gość Monia........
My ci nie pomożemy sama wybrałaś skoro chcesz nadal tak życ cierpiec, to długo tak nie pociągniesz.Dobra rada choc i tak wiem że z niej nie skorzystasz, odetnij się od niego i zachowaj resztki godności które ci jeszcze zostały.Powodzenia!

Gość że tak zapytam
to że ona się okazała kurwą nie znaczy że Ty też musisz :O A facet się Tobą po prostu bawi. Daj sobie z nim spokój.

staram sie caly czas ta znajomosc przerwać ale i tak zawsze konczy sie tak samo... chociaz byly takie momenty kiedy nie utrzymywalam z nim kontaktu i wiem ze wtedy lepiej sie czulam nie zadreczalam sie

jakby mu tak zalezalo na Tobie to uznalby to dziecko ale z tamta sie nei ozenil, placilby na dzieck oalimenty i bylby z toba, ale skoro ma kochanke, bo w ciazy moze zona nei chciala sie z nim kochac to po co ma zrywac z toba, z nia spedzi swieta, do ciebie przyjddzie jak bedzie chcial sexu, i tak bedzie zawsze

Gość tak naprawde
wiesz co,mnie sie wydaje ze on tera z jest jeszcze z Toba,bo ona jest mniej atrakcyjna w ciazy,nie moga za bardzo uprawiac seksu. potrwa to jeszcze jakis rok moze.potem ona dojdzie do siebie,beda mieli dziecko- to bardzo laczy,zaczna myslec o jego przyszlosci, o wspolnym mieszkaniu, domu. nie chce Cie ranic, ale pojdziesz w odstawke marnujesz tylko czas poza tym - ON CIE BEZCZELNIE ZDRADZAL teraz zdradza ja czy myslisz ze to facet w porzadku na moje oko- to zwykla swinia

jezeli chodzi o ten seks nie chce mi sie wierzyc ze przyjezdzal by do mnie autobusem po 3 godziny drogi zeby sie ze mna przespac. sory... pozatym instytucja malzenstwa nie ma dla niego zadnego znaczenia bo jest po pierwsze ateista a jego zona jest bardzo wierzaca, ozenil sie bo mozna nim manipulowac ze wzgleu na jego trudne dziecinstwo, bo powiedzieli mu ze nie bedzie dziecka widywal... moze go bronie moze nie ale laski nie znal przed slubem znali sie 4 miesiace, a skad wiem ze sie mu nie ukalda? mam kontakt dobry z jego siostrami, które nie wiedza ze sie z nim spotykam... moze go bronie moze jestem głupia..... ale....

Gość że tak zapytam
owszem, bronisz go. Wierzysz w co chcesz wierzyć. A prawda jest taka, że nawet jeśli jest ateistą, to sama przysięga i tak powinna coś dla niego znaczyć. Sama kwestia wierności, zaufania - to nie zalezy od wiary, tylko od człowieka. Zastanów się: był z Tobą - zdradzał CIę z tamtą. Jest z tamtą - zdradza ją z Tobą. On nie ma żadnych zasad! Przecież to debil i tyle.... Uciekaj od niego póki możesz.

czasami chce uciec bo ta sytuacja odbija sie baardzo negatywnie na moim zdrowiu, a czasami nie dopuszczam takiej mysli, zakochałam sie w niodpowiednim czlowieku... i to jest moj osobisty dramat

Gość że tak zapytam
Twoim dramatem jest to, że nie potrafisz podjąć jednej decyzji, która by Ci pozwoliła normalnie żyć.

Gość krzywdzi was obie i dziecko
niepotrzebnie chcesz z nia rywalizowac, ze sie tak wyraze tu nie ma nic do wygrania. mozesz jedynie przegrac swoje zycie.

Gość WEJDZ NA TOPIK KOCHANKI
ZOBACZ W CZYM TKWIA TE DZIEWCZYNY I JAK FACECI NIMI MANIPULUJA. CO MOWIA CI FACECI. POCZYTAJ. MOZE OKAZE SIE ZE TEN TWOJ TEZ SIE TAK ZACHOWUJE? MOZE SIE WYLECZYSZ I SPOJRZYSZ NA WSZYSTSKO INACZEJ.

Gość rozwiedź go z zoną
i sama wyjdź za niego

Gość że tak zapytam
tia, a potem on następnej będzie gadał że ślub dla niego nic nie znaczy :P

Gość jaki rewelacyjny facet
ale sie potrafi w zyciu ustawic! i baby sie jeszcze tluka o niego. moj idol po prostu!:) buhaha

gdyby naprawde zalezalo mu na Tobie zostawilby ja, nei rozumiesz ze tracisz tylko czas na niego, on Ciebie zdradza, a Ty jeszcze go bronisz, nie masz zadnych zasad w zyciu? bo on chyba nie ma, jest tylu dobrych mezczyzn,a Ty meczysz sie z jakims nieodpowiedzialnym facetem ktory sam nei wie czego chce, skoro ona min tak manipulowala zeby sie z nia ozenil to nei zostawi go, bedzie chcial odejsc i co ona zrobi? powie ze jak on od niej odejdzie to nei zobaczy wiecej dziecka, albo znowu zajdzie w ciaze, to nei am sensu, ale ksoro chcesz cierpiec to Twoja sprawa

Gość oj jaki on biedny zagubiony
jak dziecko we megle. co to za faceto ktory nie umie podjac decyzji. otoz umie, tylko nie chce i robi jak mu wygodnie.

Gość oj jaki on biedny zagubiony
wspolczuje tamtej lasce, zrobil jej dzieciaka i ja uziemil w calej tej chorej sytuacji. ciesz sie ze ty masz wyjscie i jak najszybciej z niego skorzystaj.

Gość a ja se myślę
kurdę, to facet się potrafi ustawić. Żona w domu, kochanka na boku, obie o sobie wiedzą i jeszcze się o niego zabijają:D A facet rano porucha se żonkę, moze nawet fiuta nie umyje, a wieczorem zamoczy u kochanki:D:D:D Kurczę, jak to się robi??:D

Gość kobieta gangstera
Ale jestes naiwna - kwa az zal tego sluchac idiotka numer 1 ! Facet ejst w stanie przebyc nie wiadomo jaka droge jelsi ma okazje do seksu, a tym bardziej darmowego seksu !!!! Ktos kto by cienbie kochal nie ozenilby sie! Daj sobie spokoj z mzonkami!!!

Facet zachował się jak świnia, ale teraz sama na własne życzenie wpakowałaś się w bagno, więc o co Ci chodzi? Chyba wiedziałaś z kim masz do czynienia i na co możesz liczyć. A odnośnie tego że nie przyjeżdżałby taki kawał drogi tylko po seks - mylisz się i to bardzo, faceci właśnie dla seksu są w stanie zrobić dużo więcej.

Gość santa claus
po 1 nie wyobrazam sobie jak mozna wybaczyc facetowi ktory zdardzil a do tego zrobil to na tyle nieudolnie ze wpadl :| z 2 str strasznie mi ciebie zal bo napewno cierpisz, takie rzeczy bola i dzeki takim frajerom traci sie zaufanie do facetow wogole :/ w kazdym razie powinnas skonczyc ta znajomosc on nie jest ciebie wart