Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

List do mikolaja..prezenty swiateczne ..!

Polecane posty

No wlasnie..mamy juz grudzien i zaczyna sie latanie po sklepach w poszukiwaniu prezentow.. Co kupiliscie swoim bliskim w tym roku? co zamierzacie kupic.. Prosze o jakies pomysly bo ja nie mam zadnych :(

my je słaliśmy wraz z dzieciakami każdego roku z wielu stron te listy - tzn. w Inernecie, ale tego roku skorzystaliśmy z mężem ze strony www.imikolaj.pl i zafundowaliśmy naszym dzieciakom super niespodziankę, nigdzie indziej tego nie widziałam. To tak: wysłaliśmy z dzieciakami listy syn umie pisać, ale córa jest młodsza, ma 3 latka, więc nie za bardzo u niej z pisaniem hehe, ale za nią z moim mężem i synem wpisywaliśmy, a ona coś brzdąkała co mamy wtrącić do listu załączyliśmy zdjęcia dzieciaków i było też pole, by napisać kilka słów o nich. Zapłaciliśmy tylko kilkanaście złotych, a otrzymaliśmy super list zwrotny w formie wideo od samego Świętego Mikołaja. Mówił do dzieciaków po imieniu, wplecione były zdjęcia dzieciaków, które załączyliśmy na ich stronę i w ogóle Mikołaj stał się dla nich w końcu bardzo rzeczywisty, mogłabym rzecz, że namacalny niemal hehe ... a Jula aż się posikała ze szczęścia w pieluszkę hehe polecam