Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agela586

pytanie do panów

Polecane posty

Gość agela586

Mam pytanie do Panów - mam chłopaka i czesto się do siebie przytulamy, ostatnio mi powiedział ze nie lubi tak jak sie tak do niego tule i wogole... że później w nocy bolą go jadra tak ze sie budzi ze sprawiam mu tym ból pożniej. Czy to prawda że tak macie??? a jeżeli tak to o co chodzi z tym bólem?

Gość qrcze co jest
facet się po prostu podnieca, a jak nie chce sobie konia zwalić to go bolą jądra! Więc nastepnym razem jak sie przytulisz to Ty mu zwal i będzie spokój!@

Gość angela586
dodam ze wsadzam mu penisa pod noge od krzesla na ktorym siedze.... pomozcie... wy tez tak macie..?/

Gość agela586
no i już podszywacze:( dziekuje ci za odpowiedź my sie nie dlugo znamy więc seksu jeszcze nie było między nami

Gość agela586
dzieki motylkowa wlasnie to chcialam wiedziec czy on mnie tylko tak podpuszcza bo faktycznie jakos glupio sie czuje teraz juz sie nie przytulam do niego nie wiem czuje sie z ta wiadomoscia jakos nieswojo :/

TEż mi się tak wydaje - takie pierdzielenie - albo zagadać nie umie ofiara losu :) Mnie nigdy jądra nie bolały :)

Gość agela586
no czyli ściema - ładnie ze do takiego chwytu sie posunął :S

Gość ja jestem chetny
i jak kobieta sie do mnie przytula to zaczynam ja pieścić ;-) A to widac że dupa nie facet!!!!!!!!!!!!

Gość agela586
:D rozbawiłeś mnie :)

Gość agela586
nie wiem po co ale jak ostatnio chcialam sie do niego przytulic to mi to powiedzial i jakos przeszla mi ochota na przytulanie i tak pomyslalam ze spytam wlasnie tutaj jak to jest czy faktycznie zero przytulania do poki seksu nie bedzie Nigdy wczesniej czegos takiego nie slyszalam

agela on ci przekazal informacje wg mnie, tak faktycznie moze byc jak go podniecasz a nasienie nie znajduje ujscia. pytanie tylko co z tym zrobicie...

agela, to biologia tak dziala u mezczyzn, to niezalezne od woli jest... zreszta jak nie wierzysz to idź do seksuologa i sie go zapytaj.

Gość agela586
Kwiatek ale ja chce sie z nim kochać wtedy kiedy oboje tego bedziemy pewni i musi to byc jakies spontaniczne a nie ze musze z nim isc do lóżka zeby sie moc przytulac...

Gość ja jestem chetny
a jak nie znajdzie ujścia swoich żądzy to Cię zostawi!!!!!!!!!

Gość agela586
przyznam sie ze podzialalo to na mnie jak lodowaty prysznic nigdy nikomu nie chcialam sprawic bolu

agela ale ja Cie nie namawiam zebys z nim do lozka szla. chcialas odpowiedzi to ja masz.

agela, spokojnie nie przejmuj sie tym az tak bardzo... to go nie zabije,wierz mi :)

Gość agela586
no to ladnie jak on taki szybki i tylko to nim rzadzi to trudno nigdy wczesniej chlopak czyms takim mnie nie naklanial do seksu jezeli o to mu chodzi. :/

Gość agela586
kwiatek jestem tego samego zdania jak Ty droga wolna jezeli ma mnie rzucic tak szybko zanim sie jeszcze dobrze nie poznalismy to lepiej wczesniej niz za pozno.

agela, ale czy on cie naklania do seksu? czy w podtekscie mial chec kochania sie z toba? to tylko ty mozesz powiedziec... motylkowa a ty sobie poczytaj o fizjologii meskiego organizmu bo ja moge na przyklad wysmiac kobieca miesiaczke i ze sie wtedy czujecie zle :P

Gość agela586
wiem tylko ze jak chcialam sie przytulic to sie odsunal i powiedzial mi to co w temacie pisalam mysle ze porozmawiam z nim otwarcie o co chodzi - tak bedzie najlepiej i mam nadzieje ze mi szczerze powie

agela- wlasnie tak zrob - szczera otwarta rozmowa da najwiecej pozdrawiam i zycze madrych wyborow ;)

Gość agela586
DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM ZA POMOCNE WYPOWIEDZI:)))) trochę mi się rozjaśniło w tym temacie Miłego dnia zycze:) zmykam jeszcze do pracy :)

Gość agela586
Niczym wygłodniały lampart przeszukuję dworzec miejski w poszukiwaniu dorodnego stolca wprost z niemytego odbytu menela. Gdy już upatrzę ofiarę rzucam się na niego,gmeram głęboko w anusie aż po samą prostatę,by wydobyć upragniony stolec,ociekający jeszcze krwią,żółcią i resztkami taniego wina,a następnie kosztować kęs za kęsem wyjąc przy tym głośno do księżyca:classic_cool:

motylkowa a tobie bym jeszcze radzil nie dorabiac teorii ze on wywoluje poczucie winy bo agela tego nie napisala. najpierw dopytaj sie szczegolow a potem feruj wyroki pozdrawiam i ciebie

Gość praktykujący
jeżeli któraś z pań chce trochę ciepła to mogę zaofrować grzałkę do wewnątrz z termostatem dopasowującą się do kształtu pochwy, zamiast faceta, NOWOŚĆ!!! cena 120PLN z wysyłką

ano faktycznie, chyba masz racje. hmm, ale akurat ta koncowka byla malo sensowna i powiem ci szczerze ze jezeli on faktycznie mial seks na mysli to nieudolnie to powiedzial. zwracam honor i pozdrawiam rowniez

ano, zgrywam sie przeciez dlatego dalem oczko :) niech robi co chce i oby im to na dobre wyszlo :)