Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się zastanawiam

czy facet wolałby to wiedzieć

Polecane posty

Gość się zastanawiam

Mam znajomą- spotyka się z chłopakiem. Za jego plecami śmieje się z niego, wyzywa od idiotów, nieudaczników. Na pytanie dlaczego zatem się z nim spotyka odpowiada- bo większego frajera w życiu nie znajdę. Jest w tym pewna racja: wydaje większość jego pensji na kluby, imprezy (ona sie nie uczy i nie pracuje, bo nie chce), gdy ma gdzieś iść, np. do sklepu to dzwoni do niego i on ją wiezie samochodem (dojeżdża do niej 20 km.). Czasem się zastanawiam czy ten koleś chciałby wiedzieć, co ona na prawdę o nim myśli. A może wie? I nie chodzi mi o to czy ktoś mu to powinien powiedzieć, bo i tak by nie uwierzył (tak mi się wydaje). Tylko się czasem hipotetycznie zastanawiam, czy facet chciałby to wiedzieć?

Gość kornel pan
Przykro jest usłyszeć, że się jest jeleniem, ale tylko prawda się liczy. Panienka pogrywa sobie.

Gość się zastanawiam
ale może mu to nie przeszkadzać?

Gość Y.Y.Y.Y
Oczywiście ze chciałby to wiedziec

Gość i co by mu ta
wiedza dała, skoro się tak zachowuje, to może mu to nie przeszkadza?

jak mu powiesz to nic to nie zmieni , tylko sobie wroga z niego zrobisz ,bo stwierdzi,że wymyslasz niestworzone historie. Skoro jest aż tak głupi ,żeby dać sie tak robić w trąbe ,to KOCHA , .albo naprawdę ma niska samoocene i mysli ,że go inna nie zechce i świadomie ją utrzymuje,aby nie zostawiła.

Gość się zastanawiam
to jego pierwsza dziewczyna, bo wcześniej "ścigał" kobiety, ale bez rezultatu. Nie mam zamiaru nic mówić, bo wiem, że tylko ja bym na tym straciła, bo laska potrafi nieźle koło d*** narobić.

Gość olej ten temat
niech On sam przejrzy na oczy

Gość się zastanawiam
przecież ja nic nie robię, tylko się zastanawiam, bo czasem mi go szkoda. Z drugiej strony- może za bycie frajerem trzeba po prostu płacić. Nie mnie oceniać.