Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 5, 2007 jak juz...to znajde ja pod poduszka:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 u mnie wkłada do buta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 5, 2007 u mnie pod poduszke a bardzo niegrzeczna byłas?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 bardzo... a On cały czas bacznie mnie obserwował, przez okno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2gether Napisano Grudzień 5, 2007 w buty /?? o shit a skda jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 A niby skąd ona by się tam miła znaleźć ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 mnie wkłada jeszcze gdzie indziej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 pod poduchę dostają dzieci... dorośli do butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 5, 2007 u mnie bedzie skarpetka moj prezent wykupili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 Myrevin... no jak to? od Mikołaja ;) jankesa :D świntucho! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 5, 2007 M...od sw Mikoałaja;) ja jestem niegrzeczna...nawet w tej chwili...nie powinno mnie tu byc...a jestem:D:p do mnie ma najblizej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 5, 2007 jestem dorosła...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Sugerujecie że jakis obcy facet wejdzie mi do domu i będzie rózgi podkładał ? Chyba sie poświęcę i nie zasnę dziś. Jak go zdybie, jak go tą rózgą potraktuje odechce mu się głupich dowcipasów po nocy. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 Myrevin :D pytanie brzmi: czy zasłużyłeś??? bo jak nie to przytargaj choć tę zziębniętą choinkę z piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 :D M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Myrevin-->oby tylko Ciebie nie zdybal;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 Myrevin, trzeba wystawić buta i zakryć pupę wiem coś o tym :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 5, 2007 ale ja niego czekam...i nie zamierzam wcale płakac jak ten\"obcy \"facet wtargnie do mojego domu:D chybga nawet zostawie okni uchylone...przez komin moze miec problem:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Zasługuję ? :o A jak to co, ma dokonać samobiczowanie potem ? :o Choinka coś mi się zdaje że się spąchnęła z lampkami, schowała się za całym stosem rupieci.. Na razie zaczekam aż będę zdrowszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 ale w tym roku chyba zaszaleje i zawiążę Mikołajkowi wstążeczkę na rózdze , a 'paczuszkę obkleje watą, będzie tak świątecznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 --> Asiulka.. Na miom terenie jest to prawie niemożliwe. Po zatym on nie wie ża ja juz wiem. :P { Myrevin, trzeba wystawić buta i zakryć pupę } Chyba będę spał dzisiaj w wannie. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 5, 2007 macie ..jakies niezdrowe skojarzenia:p a przeciez..to miły starszy pan:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 a myślisz że wanna Ci pomoże??? :D wątpię ;) rózgi bywają przebiegłe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Myrvin . lepiej stan w kącie ,tylko nie przy ściance z płyty (to też nie pomoże ) jak nic dupsko spuchnięte rano:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Załamaliście mnie. Teraz to już na pewno nie zasnę. Ciężko będzie z jaśkiem w bokserkach. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 a to ty pierwszy raz będziesz miał \"jaśka w bokserkach ?, myślałam ,że facet sie z tym rodzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 To nie jest dobry temat do żartów. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 ok.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 --> jankesa Dzięki za wyrozumiałość. Pisząc jasiek miałem na myśli małą poduszkę umieszczoną na pośladkach. . :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach