Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 ha! :D myślałam że macie na myśli Jaśka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Luska ..> no ja miałam :D M...> spoko wiem co to jasiek. codziennie układam na nim głowę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 ja mojego wciskam między kolana inaczej nie zasnę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Aha.. droczycie się ze mną tak ? :o A po co ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Luska , wstydz sie [kiwa palcem] tak to sie robiło miedzy 12- a 14 rokiem zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 5, 2007 { ja mojego wciskam między kolana inaczej nie zasnę } Całe szczęście że nie napisałaś uda.. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Ja tez mam pod glowa,ale miedzy kolanami ,nogami i na posladkach to mi sie jeszcze nie przytrafilo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 wiecie ,że nas zaraz na erotyk przeniosa :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 ale mi tak zostało :P Myrevin a gdzie Ty umieszczasz jaśka? ;) hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 na posladkach tez jeszcze nie miałam , ale pod to juz tak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 ...powiało erotyką...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
św. Mikołaj 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Cóż każdy coś dostanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2007 M to juz potrzebuję Mikołajowej , (pewnie w ustach ) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Jankesa-->\"pod\" to ma se rozumiec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja i ja Napisano Grudzień 5, 2007 :(:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam_Qurde Napisano Grudzień 5, 2007 kare i nic nie dostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2007 czekam aż mi dziecko zaśnie... wtedy wcisnę jej w skarpetę co nieco ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach