Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znafca klobiet

Kobiety są samotne bo wydaje im się, że mogą wybierać w wyższel lidze..

Polecane posty

Wedlug mnie wazna jest osobowosc i to ona czesto ma wplyw na to ze facet wydaje sie nam piekny, Ja uwielbiam facetow z poczuciem humoru, zdecydowanych (nie mylic z byciem chamskim), a jenoczesnie opiekunczych. Poza ty musi byc to COS ze sie uginaja kolana....

Gość ale duby samlone
a niech se kazdy wybiera kogo chce:D

Gość a jaa......
jestem kobieta i co do cosmo to zgadzam sie z autorem calkowicie! czasopismo uczace jak byc mistrzowskim lachonkiem

Nie rozumiem dlaczego w Polsce ciagle pokutuje stereotyp,ze tylko ludzie po studiach sa inteligentni i sa na pewnym poziomie.Guzik prawda.Moj chlopak pracuje jako lift engineer i jest bardzo szczesliwy.Od 13 roku zycia wiedzial kim chce byc i co robic.I mam dla niego wiecej szacunku niz dla ludzi,ktorzy mecza sie na prawie,bo tak rodzice chcieli.Poza tym takiej klasy i empatii jaka posiada moj chlopak nie spotkalam u zadnego polskiego faceta.Nawet u tego,ktory mial dwa fakultety i robil doktorat,a to przeciez ,,najwyzsza,, liga.

Gość a jaa......
person-- glamour jeszcze mozna zniesc ale cosmo to juz prawdziwa kleska,te porady to...szkoda gadac,nie wiadomo czy sie jeszcze smiac czy juz mozna plakac