Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość channel no 5

ciagle mi krew z nosa leci!!!!

Polecane posty

Gość channel no 5

naprawde ciagle. po 2 razy dziennie. krwawi mi tez w nocy - a przeciez leze!!! nie jestem na diecie, jem duzo. nie mam meczacej pracy. najdziwniejsze jest to, ze ta krew leci mi gdy nic nie robie np. siedze, czytam i nagle krew z nosa. w kapieli -krew z nosa. weekendy mam wolne, nie pracuje, spie duzo i co? i krew z nosa tez leci. kurcze, juz nie wiem. najgorsze, ze te krawienia to nie sa jakies tam kropelki, tylko porzadne krwawienie - przykladam husteczke i po chwili musze ja zmienic, bo jest cala czerwona. krew mi leci praktycznie ciurkiem... co to moze byc????

za mało żelaza . idż do lekarza . dostaniesz recepte . to sie nazywa słaba krzepliwośc + cos jeszcze u ciebie ,bo zdarza sie bez wysiłku ani nerwów . spadaj do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ewqa2
Krzepliwosc kri trzeba zbadac, odwiedz tez laryngologa.

Gość ewqa2
Krzepliwosc kri trzeba zbadac, odwiedz tez laryngologa.

Gość channel no 5
up

Gość tylko i wyłacznie lekarz
i to szybko

Gość diagnoza anemia

Gość agaww
moim zdaniem to słaba szczelność nabłonków w nosie Idz do laryngologa a on niech zrobi ci taki krótki zabieg, nie wiem dokładnie na czym polega chyba coś tam zamraża, dotyka tylko jakimś urządzeniem w środku nosa i po sprawie Poprawa jest natychmiast z tym że nie można gwarantować że na całe życie pozdrawiam

Mi kiedyś lekarz kazał brać rutinocsorbin bo są kruche naczynia-tak powiedział jak często leci krew z nosa. Ale ja radzę Ci iść do lekarza bo jak leci tak mocno to lepiej żeby to lekarz zobaczył.

Gość nosaczowa
mi czsem leci ale malutko, a jest to spowodowane, ze non stp przebywam w klimatyzowanym pomieszczenie i mam wususzona sluzowke, wiec czaem tak po prostu nablonek peknie, ale znajoma miala krwotoki z nosa i cos tam jej lekarz przypalal w nosie i teraz jest dobrze.nie boj sie tego przypalnia nie boli, trwa chwile i idziesz do dmu, robia to normalnie w gabinecie zabiegowym

Miałam dokładnie taki sam problem parę lat temu. Byłam u lekarza który zalecił mi branie wit c. Parę tygodni brałam rutinoscorbin i pomogło:)

Gość lateksica
wiatmina c moze pomoze-uszczelnia naczynia a ogole to chyba oslabiona jestes