Sandra251 0 Napisano Grudzień 6, 2007 biore od 4 miesiecy yasminelle i wlasnie wybieram sie do lekarza rodzinnego czy on moze mi wypisac recepte??moja kolezanka mowi ze jej wypisywal Nie chce mi sie znowu leciec do gina po sama recepte dziewczyny jak to jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra251 0 Napisano Grudzień 6, 2007 nikt nie wie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Grudzień 6, 2007 moze dermatolog i lekarz rodzinny - ale nie kazdy chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość każdy lekarz moze Napisano Grudzień 6, 2007 nawet weterynarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Grudzień 6, 2007 ja zawsze chodze do rodzinnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Grudzień 6, 2007 jasne, ze kazdy - ale nie robi tego kazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akka22 Napisano Grudzień 6, 2007 Ja też chodze do rodzinnego po anty:-) Położna w naszym ośrodku powiedziała mi że każdy lekarz- rodzinny, internista, pierwszego kontaktu MOŻE wypisać receptę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra251 0 Napisano Grudzień 6, 2007 dzieki dziewczyny:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Nawet dentysta może. Poza lekami na różową receptę (opioidy, silne psychotropy), do wypisania których trzeba mieć specjalne umowy z NFZ, rejestry, dokumentację itd., więc kto nie potrzebuje tego w swojej specjalizacji, nie występuje o nie - każdy lekarz może wypisać każdy lek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felicja_Dupodajka Napisano Grudzień 6, 2007 jak bylam u okulisty to zajrzał do mnie i mi przepisał tabletki antykoncepcyjne kazdy lekarz moze ci przepisac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalalalalalalalalalala Napisano Grudzień 6, 2007 Mi również lekarz rodzinny przepisał, ale tylko dlatego, że nie miałam jak iść do ginekologa. Powiedział że z reguły tego nie robi, bo nie wie czy ja je naprawdę biorę od jakiegoś czasu czy ściemniam, a to są jednak hormony i powinien to wypisywać ginekolog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach