Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agniecha77

wpadka pomozcie

Polecane posty

Jestem juz mama dwoch corek i szczerze powiedziawszy nie chcem juz wiecej dzieci wiec zadbalismy z mezem o zabezpieczenie-prezerwatywe a tu co -pekla .Jestem zalamana akurat w dni plodne i co teraz mam w stresie czekac czy dostane okres czy nie.Nie mam juz sil ani psychicznych ani fizycznych na dziecko,boje sie nie potrafie myslec o niczym innym.Moze znacie jakis test ktory jest w stanie wykryc ciaze nie czekajac na dzien miesiaczki,pomozcie ta niepewnosc mnie wykonczy.

Gość ARRO
idz do ginekologa po tabletki wczesno poronne

Gość ARRO
no właśnie zapomniałem n azwe postinor

Hej! Takie testy sa w aptekach, albo nawet w sklepach rossman. O ile wiem to juz po 3 dniach mozesz sprawdzic, ale musisz przeczytac ulotke lub poprostu poprosic o taki w aptece. Ale sa takie napewno. A z drugiej strony moze pozniej warto przestawic sie na tabletki antykoncepcyjne lub spirale skoro urodzilas juz dzieci (sa poprostu pewniejsze od prezerwatywy) Pozdrawiam ; )

Postinor nie wchodzi w gre sa to tabletki wczesnoporonne a ja czegos takiego nie uznaje to kloci sie z moim sumieniem, chodzi mi raczej o test ciazowy ktory powie mi jak najszybciej czy jestem w ciazy czy nie ,bo jesli tak to bede musiala sie z tym pogodzic a jesli nie to przynajmniej bede spokojnie spac.

Gość nie prawda
te tabletki zagęszczają śluz i uniemożliwiają zapłodnienie. Nie usuwają ciąży tylko do niej nie dopuszczają więc tak samo jak prezerwatywa.Postinor albo eskapelle .

Gość nie prawda
Poza ty7m w polsce legalnie nie kupi się tabletki wczesnoporonnej a te wyżej wymienione można-to chyba o czymś świadczy.

Gość star99
Lola1977 postinor to nie sa tabletki wczesnoporonne...w Twojej sytuacji to najlepsze wyjście.no i radze Ci pomyslec o skuteczniejszej metodzie zapobiegania ciązy...

Gość b.londynka
Zalezy co uznajecie za poronienie, wg niektorych niedopuszczenie do implantacji ZAPLODNIONEGO juz jajeczka to wczesna aborcja. Nie slyszalam o testach, co wykrywaja ciaze po 3 dniach, co najwczesniej po tygodniu- ale tez nie zawsze test wyjdzie pozytywnie. W Twoim przypadku moze lepiej isc na bete?