Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieciaa

Wszyscy faceci sie we mnie kochaja

Polecane posty

Gość anieciaa

A kolezanki mnie nie cierpia bo jestm dla nich zagrozeniem. Czy to moja wina ze natura mi dala 175, dlugie falowane geste wlosy, duze brazowe oczy i ciemniejsza karnacje plus super figure i piekne zeby?

Gość Ale rozumu Ci poskąpiła
Dlatego się w tobie kochają wszyscy faceci. Mężczyźni lubią kobiety a nie lalki.

Gość kobieta2007
nie przesadziłaś z tym "wszyscy" ;))

Gość barbarawww
no panienko niestety nie wszyscy-mój ukochany mąz nie.

Gość anieciaa
bo mnie nie znasz to nie jestes zakochany ale jakbys mnie zobaczyl to bys pewnie zauroczyl sie:(

Gość bessęsu
jaaasne :)

Gość młody prawiczek
jestes za wysoka .Gdybys miala te 10 cm mniej to jeszcze bylabys atrakcyjna.

Gość kobieta2007
oni wcala sie w tobie nie kochają, drogie dziecko... oni tylko chcieliby Cię przeleciec - a to nie jest miłość

spory procent facetow lubi skromne i delikatne kobiety. nie uogólniaj , a szczegolnie ze jestes cudem. ale jest tez dobra strona medalu w wyprowadzeniu Cie z bledu:P Watpie by cie tak wszystkie niecierpialy i sie Ciebie bały. głowa do gory:P

Gość bessęsu
miłość od pierwszego włożenia

:D To chyba są objawy jakiejś choroby :D Mojemu sąsiadowi wydawało się, że wszyscy na niego patrzą z podziwem, potem zabił i ugotował papugę swojej córki, a potem stwierdzono u niego paranoję :D

aa tam, zazdrościcie jej. Kazdy chce byc ładny i podziwany. Moze rzeczywiscie jest bardzo sliczna i to przyciąga facetów. a takich dziewczyn inne mniej ładne nie lubią. ja to rozumiem. autorko nie przejmuj sie złosliwosciami. Jestes sliczna, ok. ale popracuj moze nad skromnoscią a tez nie dawaj sie facetom wykorzystywac bo pewnie wielu ma na ciebie ochote, co nie znaczy ze ciebie kochają. Pozdro

Gość krzysiek pisiek
boże jak ja nienawidze takich popierdolonych dumnych i zarozumiałych szmat jaka jest autorka,widac ze to zwykły lachociąg nic poza tym,pusto we łbie,wez daj dupy kazdemu to moze ci ulży bo taka jestes kurewsko podniecona

Gość karola z wenecji
ha ha ha jakie puste dziewuszysko o boze jakbys byla piekna to nie musiałabys sie chwalic

hahahahahahah................... hahahahahahahahahaha................. hahahahahahahahahahahahaah................. uwielbiam takie pustaczki jak ty .....tak mnie rozweselaja..... hahahahahahahahaha.................... wierz mi sloneczko ze moj sie w tobie nie zakocha......zeby ktos mogl rozkochiwac innych w sobie to musi jeszcze miec rozumek...... sloneczko ile ty masz latek ze taka pusciutka jestes...... ale mi humor poprawila!!!!!🌻dla ciebie ze taka zabawna jestes!!! pozdrawiam serdecznie.....