Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co...

Pytanie do PANÓW.

Polecane posty

Gość nie wiem co...
Gość wlochac
Sexowna tak wyzywajaca nie :)

Gość nie wiem co...
Dzięki:) A mógłbyś napisać, ile masz lat? Wszystkie te modele mają taki sam fason, dlatego je sobie kupiłam, bo są bardzo wygodne. Ale ponieważ mam faceta, więc pewnie kiedyś mnie w nich zobaczy (mam nadzieję...), zastanawiam się, czy nie są może zbyt wyzywające czy takie... frywolne? Bo ja do frywolnych osób nie należę. Ale lubię kolorową bieliznę. A zwłaszcza wygodną. Tylko nie chcę, zeby to sie jakoś źle kojarzyło.

Gość peni s
Dla mnie nie sexi

Gość ja jestem chetny
ładna jest ale nie podnieca mnie ;-)

Gość aj lajk dis red łan
czerwony stanik super

Gość nie wiem co...
ale ja się nie pytam, czy Was podniecają staniki, bo wątpię w to, żeby byli tutaj aż tacy fetyszyści mody:P tylko o to, czy one nie są zbyt dziwaczne czy wyzywające jak na bieliznę, w której się ktoś pokazuje innej osobie... Jestem starą cnotką, więc raczej nie założę nabijanego ćwiekami skaju z sex shopu:) Poza tym bielizna sama w sobie nie jest seksowna, tylko COŚ, co w niej jest chyba...:P

Gość star99
nie są seksowne,wręcz przeciwnie,raczej dziewczęce.

Gość współczuję twojemu facetowi
:( załóż włosienicę jak masz się mu pokazać to na pewno nie uzna cię za "frywolną"

Gość współczuję twojemu facetowi
---- star99 ten stanik z allegro - boski!!!

Gość wlochac
Kazda kobieta w kazdym fasonie innaczej wyglada wiec nie krytykowac sa niezle. Wiekszosc facetow wypowiadajacych sie pewnie byla by szczesliwa widzac w takim kobiete , bo nigdy zadnej nie widzaiala. wiek 27 :)

Ta bielizna nie jest ani seksowna ani tym bardziej wyzywająca - jest tylko ładna. (wiek w nicku)

ciekawska prawie się zakochałem. Pozazdrościć facetowi, że jego kobieta ma dobry gust i seksowną bieliznę :-) Pozdrawiam :-)

Gość autorka tego tematu
Jak jest dziewczęca, to dobrze:) Nawet bardzo. Problem polega na tym, że Triumph ma bieliznę dużo gorszej jakości, poza tym nie produkują dobrych dla mnie rozmiarów biustonoszy. Pewnie jeszcze zacznę sobie kupować seksowną bieliznę, tyle że do tej pory nigdy mi nie była potrzebna;) I nie wiem, czy taka się nada, czy kupić jakąś bardziej odpowiednią...

Gość star99
ale ja Ci nie proponuje triumpha!pytałam we własnym imieniu.

Gość autorka tego tematu
:) aha No to moim zdaniem ten z triumpha jest dość ładny, ale nadaje się tylko do założenia na 5 minut przed seksem, bo jak widać po zdjęciu, w ogóle nie trzyma biustu, jest tylko po to, żeby go trochę przykrywać;) Jak ktoś ma większy biust, to po prostu niewygodnie będzie w czymś takim chodzić. W sumie jak ktoś ma mały, to też, bo raczej żadna z nas nie lubi, jak jej się coś majta kiedy wchodzi po schodach;)

Gość fajna ta freya

Gość 29l.
nie jest ani wysywający ani sexi ani erotyczny ani kuszący ani zmysłowy po prostu bielizna do dźwigania cycków. są lepsze, poszukaj....