Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hwrwwwww

poraniona pipka

Polecane posty

Gość hwrwwwww

Więc przed wczoraj ogoliłam sobie cipkę, zdążyłsię zrobić prawie nieyczuwalny jeżyk to wczoraj znów ogoliłam z nadzieją że dziś będzie sex, strasznie ją sobie poraniłam, jutro w końcu będzie ten sex, a jak mam się pozbyć półmilimetrowego jeżyka jeśli bolli 😭😭 pomocy

Gość to się go nie pozbywaj
czy twoj facet jest pojebany????:O Nie wie,, jak wygląda cipa, i ze jest owłosiona?:O Macie po 13 lat i nie doszliście do tego na biologii?

Gość hwrwwwww
wie i mu to nie przeszkadza, ale ja tak nie chce bo mi się to nie podoba. Chcę mieć gładką jak lustro. Jest na to sposób ?

Gość jjjjjjjjj
i co ci przeszkadza ten polmilimetrowy jezyk??:o

tak, zainstaluj sobie tam szybe w takim razie, będzie gładko Albo podłóż mu gumowa lalkę- będzie zachwycony lateksową gładkością:O🖐️

Tak, super.... Ciekawe jak można wyrwać sobie półmilimetrowe włosy, które wczoraj się goliło?:D Macie taki porost?????? Poza tym nie wiem, czy wy nie macie jakichś lepszych zajęć niż depilowanie brochy i odbytu przy użyciu pęsety?:D To chyba musi trwać ponad godzinę. Wydaje mi się, ze trochę przeginacie, są o wiele ciekawsze zajęcia... I ja nie polecam depilacji, bo nie wiem, jak wam, ale mi po niej tragicznie wrastają włosy, po prostu koszmar. Ale może dlatego, że ja jestem blondynką i mam bardzo miękkie włosy. 🖐️

Gość jjjjjjjjj
do drapie ja kurwa...polmilimetrowe wloski nie drapia tepoto

Gość jagooo
tez jestem blondynka i mi nie wrastaja

Gość hwrwwwww
ja też jestem blondynką i ciul to ma do tego. Jak nie drapią jak drapią:O Takie drapią najbardziej, a jeszcze jak mi przejedzie ręką to się z bólu zwijam , jeśli nałoże veet 3 min. to może zmiękną ? i poźniej zgole?

Gość Felicja_Dupodajka
hahahaahahhahahahahahaahahhahaah cipe se ogolilas i poranilas hahahahahahahaahah to teraz tylko maseczka ze spermy to zaleczy

Gość hwrwwwww
sklej pieroga ok? ;)

weź już nic nie rób, dziecko. Veeta nie można uzywać na pokaleczoną skórę, a pewnie tym goleniem pokaleczyłas sobie skórę i podrażniłaś mieszki włosowe, więc teraz cie boli Naprawdę, ile ty masz lat?:O I bycie blondynką ma duzo wspólnego, jeżeli chodzi o depilacje, a nie o golenie, bo ja mam cienki i miękkie włosy i jak je wyrwę, to potem nie mogą spowrotem wyrosnąć na powierzchnię skóry i dopiero sie robi problem... A ty sobie przeorałas cipę maszynka, to teraz poczekaj, az się zagoi i nie kombinuj

Gość Felicja_Dupodajka
hahahahaha nie baw sie zyletka bo moglas sobie sromy i lechtaczke obciac hahahaahahahah

Gość jjjjjjjjj
drapie ja kurwa jakos nie mam problemow z drapiaca skora...a idiotke to widzisz w lustrze

Gość Felicja_Dupodajka
moze wogole se cipy wytnijcie hahahahahahahha

Gość jjjjjjjjj
Nie wiem tylko, dlaczego, w lustrze zamiast twarzy widzę wielką pryszczatą dupę. Może to rodzinne?

Gość jjjjjjjjj
hahaha pojebane jestescie...podszywajcie sie zakompleksione kaszaloty...bardzo prosze...

Gość Felicja_Dupodajka
a tak wogole zeby sie nie poranic mogla se zaplaniczka wlosiska wypalic hahahahahahaah

Gość hwrwwwww
daj se już siana, idź lepiej dawać dÓpy bo z wprawy wyjdziesz i co wtedy? :D:D:D dobranoc cipeczki

Gość TEMAT DO ŚMIETNIKA

Gość Felicja_Dupodajka
poprzedniczko chcesz to mnie przelec hahahahaha

Gość jjjjjjjjj
Słyszałam, że jak będę obciągać przynajmniej trzem facetom dziennie to będę miała ładną cerę. Ale na mnie coś to nie działa:O Mam cerę jak papier toaletowy:O W dodatku zużyty:O Też tak macie?

Posmaruj kremem do twarzy, albo balsamem do ciała. Też jestem blondynką. Żeby zapobiec wrastaniu włosków robię peeling. Skóra jest wtedy cieńsza i włoski mogą się przebić. :)

Gość Laliitaaaa
narazie nic juz nie rob,moze posmaruj jakims kremem kojaccym czy czyms takim,poczekaj az podraznienie minie.Ja depiluje sie kremem do depilacji,wsloski nie sa takie kujace jak odrastaja jak po zwyklym goleniu.

nie wiedzialam ze dziewczyny na kafe sa tak zalosne...poziom intelektualny jak u malpy, nie obrazajac malp. i te zalosne i kretynskie podszywy:o