Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eili

Wpadła któraś przy tabletkach?

Polecane posty

Gość Eili

Kochane jakie sa objawy ciązy podczas brania tabletek? Co moze oznaczac okres w polowie opakowania? Zazywam tabletki ponad rok jednak ostatnio z antybiotykami, i nie wiem czy nie oslabilam dzialania anty. Plisss, pomóżcie

Gość 350 hps
Ja się konkretnie nie wypowiem, ale wiem, że kumpela mojego brata wpadła biorąc tabsy. Uważała że jest w 100% zabezpieczona i może sie bzykać z nowo poznanymi fagasami a tu wyskoczyło bejbi. I nawet na początku nie było wiadomo z którym facetem je ma.

Gość ja ale po escapelle

Gość ja nie wpadlam
a przez dluzszy czas stosowalam pigulki antykonecpcjne i niejednokrotnie chorowalam i musialam zazywac antybiotyki. W moim przypadku akurat nie oslabyly dzialania, albo mialam duzo szczescia :) Z reszta nawet pigulki same w sobie nie daja 100% zabezpieczenia

droga autorko, krwawienie w trakcie opakowania moze byc spowodowane dwoma rzeczami 1. organizm przyzwyczaił sie do danej dawki hormonow i nalezy zmienic tabletki na silniejsze 2. działanie tabletek zostało osłabione przez zapomnienie lub leki w twoim przypadku sądze, że jest to ten drugi przypadek

Gość Eili
Dziękuje, a czy krwawienie nie moze byc objawem ciazy? Chyba bez tesyu sie nie obejdzie, w razie czego nie chce truc malenstwa.

Gość krwawienie
nie jest objawem ciazy!!!!!!!!! idz do ginekologa, na forum nikt Ci "recepty" nie da!!!!!!!!1