Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mi艣TylkoTw贸j

Ne wchdzcie jak wam sie nie podoba to nie do was tylko dla mojej UKOCHANEJ ZONY!

Polecane posty

Go艣膰 Mi艣TylkoTw贸j

Kocham Cie najukochansza..chce byc tylko Tw贸j i tylko na zawsze.....kochanie tesknie bardzo,,za tym 偶eby przytuli膰 Cie przed snem i powiedzie膰 ze kocham Cie,, i tymi samymi s艂owami obudzic Ci臋 by艣 wiedziala i czu艂a ze jestes kochana...spokojnej nocy,,,,kocham Ci臋 moja ksiezniczko...dobranoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 miodzio misiu
ale pami臋taj, 偶e za du偶o wazelizy mo偶e obr贸ci膰 sie przeciwko tobie. Bab臋 trzeba trzyma膰 kr贸tko, tylko wtedy jest wierna :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艣TylkoTw贸j
Ty zo艂zo! Ty mandrylico bezwstydna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
jakby艣 nie wiedzia艂 - jest te偶 takie urz膮dzenie, kt贸re si臋 nazywa telefon (o gg czy skypie nie wspomn臋)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobranoccc
:)

Udost臋pnij ten post

ee tam - ja Was lubi臋 czyta膰.... piszcie se :D byle si臋 tu nie k艂贸膰cie! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tekst jarmarczny
bez kitu! :D tak nie pisze m臋偶czyzna chyba, 偶e ma cipk臋! buhahahaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie wypowiem
dziwi mnie tylko dlaczego nie powiesz tego zonie tylko chcesz zablysnac na forum?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie wypowiem
tekst jarmarczny nie ma to jak ludzie BB :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iuhiu
mam jeszcze jedn膮 teori臋 na temat kretyna od tych topik贸w: 偶e podnieca go bycie obra偶anym id臋, nie b臋d臋 karmic trolla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iuhiu
i zapewne to ten sam p贸艂g艂贸wek co pierdo艂y do Wedding Planner wypisuje a mo偶e to inne wcielenie Wedding Planner?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iuhiu
i zapewne to ten sam p贸艂g艂贸wek co pierdo艂y do Wedding Planner wypisuje a mo偶e to inne wcielenie Wedding Planner?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艣TylkoTw贸j
miodzio misiu---po pierwsze kobiete a nie babe...po drugie trzeba trzymac w sercu i pokazywac ze jezt dla faceta wszystkim i najwazniejsza wtedy bedzie wirna,,a jak bedziesz dupkiem i bedziesz udawa艂 twardziela dla niej to bedzie cie robic w wa艂a neurosa---gdybys ty wiedzia艂a ile ja mam IQ....wiem ze jest gg i skayp i tlen i......ale jest taka a nie inna sytuacja i nie wymagam zebys to zrozumia艂a..bo nie wiesz jak jest....ale uwirz mi ze jakby by艂a inna mozliwosc to nie zawraca艂bym wam g艂owy....jest tak a nie inaczej narazie i tyle....prosze o wyrozumia艂o艣膰 a nie zrozumienie,,bo to dwie r贸偶ne sprawy......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iuhiu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艣TylkoTw贸j
miodzio misiu---po pierwsze kobiete a nie babe...po drugie trzeba trzymac w sercu i pokazywac ze jezt dla faceta wszystkim i najwazniejsza wtedy bedzie wirna,,a jak bedziesz dupkiem i bedziesz udawa艂 twardziela dla niej to bedzie cie robic w wa艂a neurosa---gdybys ty wiedzia艂a ile ja mam IQ....wiem ze jest gg i skayp i tlen i......ale jest taka a nie inna sytuacja i nie wymagam zebys to zrozumia艂a..bo nie wiesz jak jest....ale uwirz mi ze jakby by艂a inna mozliwosc to nie zawraca艂bym wam g艂owy....jest tak a nie inaczej narazie i tyle....prosze o wyrozumia艂o艣膰 a nie zrozumienie,,bo to dwie r贸偶ne sprawy......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iuhiu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r..r....
Moj kochany ,tesknie za Toba bardzo ,chcialabym sie wtulic w Cibie i uslyszec Twoj przyjemny glos...Kocham Cie ..dobranoc moj misiu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfgdgd
przecie偶 ty nawet pisa膰 nie umiesz poprawnie !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfgdgd
i sam sobie odpisujesz bo te same b艂臋dy robisz ! ale wpad艂e艣 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r..r....
ale jestescie glupkami,,slyszeliscie kiedys o literowkach glaby?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfgdgd
ten sam styl pisania i te same b艂臋dy, na dodatek teraz jako r..r.. wstawi艂e艣 podw贸jny przecinek tak samo jak misio :) Lubisz chyba z siebie kretyna robi膰, prawda ? Kogo chcesz nabra膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misiu odpocznij sobie....
:)dobranoc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfgdgd
albo chcesz pokaza膰 jakiej艣 kobiecie na forum, 偶e z jak膮艣 inn膮 jeste艣 i si臋 kochacie nawzajem ... trele fere... co do twojego IQ, to nie masz du偶ego bo cz艂owiek inteligenty zazwyczaj ciekawy jest wielu rzeczy i du偶o czyta a ty piszesz bez 艂adu i sk艂adu, nie znasz si臋 na interpunkcji i gubisz litery. Cz艂owieka inteligentnego sta膰 na wi臋kszy popis literacki ni偶 to, co przedstawiasz ka偶dego wieczoru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfgdgd
wcze艣niej potrzebowa艂e艣 minuty by odpisa膰 a teraz zatka艂o ci臋, prawda ? wy艣pij si臋 cz艂owieku. Dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r..r....
no to widac jaki jestes inteligentny....jezeli tak uwazasz ,smiechu warte,mam Ci sie rozebrac i pokazac ze ja jestem kobieta?...popros tez mojego Misia zeby sie rozebral ,moze lecisz na facetow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfgdgd
pokazuj臋 tylko tobie, 偶e nikt nie daje si臋 na to nabra膰. Nie doceniasz ludzi i my艣lisz, 偶e si臋 nabior膮. Rozbieranie si臋 siedz膮c na forum ? Dobre sobie. W og贸le ciekawa ta niby mi艂o艣膰 skoro by udowodni膰, 偶e si臋 wszyscy myl膮, to chcesz poprze膰 swoje k艂amstwo czym艣 awykonalnym i czym艣 powi膮zanym z cielesno艣ci膮, kt贸ra co prawda ma wiele wsp贸lnego z uczuciem, ale nie jest czym艣 go reprezentuj膮cym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r..r....
mysl sobie co chcesz ,i tak nie dojdziesz do tego kim jestesmy ,masz przynajmniej co robic hahah :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfgdgd
po drugie to nawet prawdopodobne, 偶e za nickami: misio i r..r.., kryje si臋 kobieta a nie facet, kt贸ra chcia艂aby mie膰 takiego misia i sama sobie s艂odzi na kafe i sama sobie odpisuje. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r..r....
teraz kobieta pod dwoma nickami,no smiechu warte,sam gubisz sie w tym co piszesz ,no ale rozmyslaj dalej ..haha milej zabawy:Pdobranoc ps.to idzie latwo sprawdzic ale taki inteligenty jak Ty nie ma o tym zielonego pojecia:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfgdgd
na dodatek je艣li jeste艣cie ma艂偶e艅stwem, to powiedzenie: chc臋 by膰 tylko tw贸j, je艣li chodzi o misia, to jest raczej dziwne skoro zawarli艣cie zwi膮zek ma艂偶e艅ski i si臋 tak niby kochacie. Tak m贸g艂by m贸wi膰 facet, kt贸rego marzeniem by艂oby po艣lubienie swojej wybranki a nie m膮偶 m贸wi膮cy do 偶ony a co do tego, 偶e mo偶esz by膰 kobiet膮 to wyra偶nie napisa艂em, 偶e to te偶 mo偶e by膰 prawdopodobne tylko. A gdzie misio ? Tak kocha a ju偶 艣pi ?

Udost臋pnij ten post