Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiśTylkoTwój

Ne wchdzcie jak wam sie nie podoba to nie do was tylko dla mojej UKOCHANEJ ZONY!

Polecane posty

Gość MiśTylkoTwój

Kocham Cie najukochansza..chce byc tylko Twój i tylko na zawsze.....kochanie tesknie bardzo,,za tym żeby przytulić Cie przed snem i powiedzieć ze kocham Cie,, i tymi samymi słowami obudzic Cię byś wiedziala i czuła ze jestes kochana...spokojnej nocy,,,,kocham Cię moja ksiezniczko...dobranoc

Gość miodzio misiu
ale pamiętaj, że za dużo wazelizy może obrócić sie przeciwko tobie. Babę trzeba trzymać krótko, tylko wtedy jest wierna :D

Gość MiśTylkoTwój
Ty zołzo! Ty mandrylico bezwstydna!

Gość
jakbyś nie wiedział - jest też takie urządzenie, które się nazywa telefon (o gg czy skypie nie wspomnę)

Gość dobranoccc
:)

ee tam - ja Was lubię czytać.... piszcie se :D byle się tu nie kłóćcie! :D

Gość tekst jarmarczny
bez kitu! :D tak nie pisze mężczyzna chyba, że ma cipkę! buhahahaaaaaaaaaaaa

Gość ja sie wypowiem
dziwi mnie tylko dlaczego nie powiesz tego zonie tylko chcesz zablysnac na forum?

Gość ja sie wypowiem
tekst jarmarczny nie ma to jak ludzie BB :D

Gość iuhiu
mam jeszcze jedną teorię na temat kretyna od tych topików: że podnieca go bycie obrażanym idę, nie będę karmic trolla

Gość iuhiu
i zapewne to ten sam półgłówek co pierdoły do Wedding Planner wypisuje a może to inne wcielenie Wedding Planner?

Gość iuhiu
i zapewne to ten sam półgłówek co pierdoły do Wedding Planner wypisuje a może to inne wcielenie Wedding Planner?

Gość MiśTylkoTwój
miodzio misiu---po pierwsze kobiete a nie babe...po drugie trzeba trzymac w sercu i pokazywac ze jezt dla faceta wszystkim i najwazniejsza wtedy bedzie wirna,,a jak bedziesz dupkiem i bedziesz udawał twardziela dla niej to bedzie cie robic w wała neurosa---gdybys ty wiedziała ile ja mam IQ....wiem ze jest gg i skayp i tlen i......ale jest taka a nie inna sytuacja i nie wymagam zebys to zrozumiała..bo nie wiesz jak jest....ale uwirz mi ze jakby była inna mozliwosc to nie zawracałbym wam głowy....jest tak a nie inaczej narazie i tyle....prosze o wyrozumiałość a nie zrozumienie,,bo to dwie różne sprawy......

Gość iuhiu

Gość MiśTylkoTwój
miodzio misiu---po pierwsze kobiete a nie babe...po drugie trzeba trzymac w sercu i pokazywac ze jezt dla faceta wszystkim i najwazniejsza wtedy bedzie wirna,,a jak bedziesz dupkiem i bedziesz udawał twardziela dla niej to bedzie cie robic w wała neurosa---gdybys ty wiedziała ile ja mam IQ....wiem ze jest gg i skayp i tlen i......ale jest taka a nie inna sytuacja i nie wymagam zebys to zrozumiała..bo nie wiesz jak jest....ale uwirz mi ze jakby była inna mozliwosc to nie zawracałbym wam głowy....jest tak a nie inaczej narazie i tyle....prosze o wyrozumiałość a nie zrozumienie,,bo to dwie różne sprawy......

Gość iuhiu

Gość r..r....
Moj kochany ,tesknie za Toba bardzo ,chcialabym sie wtulic w Cibie i uslyszec Twoj przyjemny glos...Kocham Cie ..dobranoc moj misiu

Gość gdfdfgdgd
przecież ty nawet pisać nie umiesz poprawnie !

Gość gdfdfgdgd
i sam sobie odpisujesz bo te same błędy robisz ! ale wpadłeś !

Gość r..r....
ale jestescie glupkami,,slyszeliscie kiedys o literowkach glaby?

Gość gdfdfgdgd
ten sam styl pisania i te same błędy, na dodatek teraz jako r..r.. wstawiłeś podwójny przecinek tak samo jak misio :) Lubisz chyba z siebie kretyna robić, prawda ? Kogo chcesz nabrać ?

Gość Misiu odpocznij sobie....
:)dobranoc:)

Gość gdfdfgdgd
albo chcesz pokazać jakiejś kobiecie na forum, że z jakąś inną jesteś i się kochacie nawzajem ... trele fere... co do twojego IQ, to nie masz dużego bo człowiek inteligenty zazwyczaj ciekawy jest wielu rzeczy i dużo czyta a ty piszesz bez ładu i składu, nie znasz się na interpunkcji i gubisz litery. Człowieka inteligentnego stać na większy popis literacki niż to, co przedstawiasz każdego wieczoru.

Gość gdfdfgdgd
wcześniej potrzebowałeś minuty by odpisać a teraz zatkało cię, prawda ? wyśpij się człowieku. Dobranoc.

Gość r..r....
no to widac jaki jestes inteligentny....jezeli tak uwazasz ,smiechu warte,mam Ci sie rozebrac i pokazac ze ja jestem kobieta?...popros tez mojego Misia zeby sie rozebral ,moze lecisz na facetow...

Gość gdfdfgdgd
pokazuję tylko tobie, że nikt nie daje się na to nabrać. Nie doceniasz ludzi i myślisz, że się nabiorą. Rozbieranie się siedząc na forum ? Dobre sobie. W ogóle ciekawa ta niby miłość skoro by udowodnić, że się wszyscy mylą, to chcesz poprzeć swoje kłamstwo czymś awykonalnym i czymś powiązanym z cielesnością, która co prawda ma wiele wspólnego z uczuciem, ale nie jest czymś go reprezentującym.

Gość r..r....
mysl sobie co chcesz ,i tak nie dojdziesz do tego kim jestesmy ,masz przynajmniej co robic hahah :P

Gość gdfdfgdgd
po drugie to nawet prawdopodobne, że za nickami: misio i r..r.., kryje się kobieta a nie facet, która chciałaby mieć takiego misia i sama sobie słodzi na kafe i sama sobie odpisuje. :)

Gość r..r....
teraz kobieta pod dwoma nickami,no smiechu warte,sam gubisz sie w tym co piszesz ,no ale rozmyslaj dalej ..haha milej zabawy:Pdobranoc ps.to idzie latwo sprawdzic ale taki inteligenty jak Ty nie ma o tym zielonego pojecia:P

Gość gdfdfgdgd
na dodatek jeśli jesteście małżeństwem, to powiedzenie: chcę być tylko twój, jeśli chodzi o misia, to jest raczej dziwne skoro zawarliście związek małżeński i się tak niby kochacie. Tak mógłby mówić facet, którego marzeniem byłoby poślubienie swojej wybranki a nie mąż mówiący do żony a co do tego, że możesz być kobietą to wyrażnie napisałem, że to też może być prawdopodobne tylko. A gdzie misio ? Tak kocha a już śpi ?