Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katja89

Czy podniecaja was...?

Polecane posty

Gość Katja89

Niedawno ogladalam album z fotografiami aktow meskich. Wsrod roznych penisow (parowki jak u malych chlopcow, lub calkiem obrzezane) zobaczylam dwoch facetow z penisami, ktore sprawily, ze w momencie zrobilam sie calkiem mokra. Mialy napletki, ale tylko czesciowo zakrywajace zoledzie. Nigdy takiego nie widzialam na zywo... Taki penis wyzwala we mnie niepochamowane zadze i strasznie mi sie podoba. Ciekawa jestem czy ktoras z was miala z takim do czynienia? I jak bylo? Czy wam sie tez takie podobaja? Czekam na wasze wrazenia/

Gość powiem Ci szczerze
młoda jestes to wiele rzeczy jeszcze nie widziałaś i masz prawo sie robic mokra ;-)

Napletek można zsunać z łebka całkowicie lub cześciowo. Jak Cię to rajcuje to poproś faceta żeby zsunał do połowy a jeszcze lepiej zrób to sama. Miłej zabawy! :D

Gość marlenka90
taki penis w klasyfikacji napletkow ma pozycje C-3. Wiekszosci mlodych dziewczyn mnie takze takie wlasnie sie podobaja i rajcuja az milo. Podobno mozna sie z takim urodzic lub osiagnac w wyniku czesciowego obrzezania

Gość Katja89
Dzieki Marlenka. ciekawe co mysla o tym chlopacy? A czy ktoras z was kochala sie z takim? Jak bylo?

Gość powiem Ci szczerze
że ja napletek ściągam tylko do sesku albo jak sie myje a normalnie to mam prawie całą żołądź przykrytą napletkiem ;-)

Gość Katja89
Ok, a widziales takiego penisa z takim krotkim napletkiem lub zakrywajacym zoledz czesciowo? Czy duzo facetow takie ma? Mnie sie poprostu taki podoba.

Gość Katja89
a chciałam jeszcze dodac ze strasznie tez podniecaja mnie psy rasy owczarek niemiecki mam nadzieje ze bede miała okazje z takim tez spróbowac lub zobaczyc jego penisa

Gość Katja89
Podszywaczu odposc sobie. Wy rozmawiacie o cipkach nam tez wolno podzielic sie wrazeniami o penisach

Gość Katja89
wsadziłam sobie świeczkę w pupę

Gość powiem Ci szczerze
chodzi Ci o taki czlonek który nie moze zsunąc calkowicie skórki z żołędzia? Przyznam sie, że nie widziałem ;-)

Gość Katja89
nie o to chodzi. Mam na mysli krotki napletek nie okrywajacy zoledzi w zwisie, tylko zsuniety poza nia

Gość siostra przeorysza opowiada
mój ksiądz ma taki długi strasznie napletek ale jak mu stanie to jest obciagniety idealnie na penisie jak skóra węża:)

Gość Penelopa z Londynu
Moj facet ma takiego jak piszesz Katja. Mnie sie tez bardzo podoba i uwielbiam go ssac i wyczyniac rozne zabawy. Kiedys mialam obrzezanego, ale choc czysty to przynajmniej dla mnie nie byl tak podniecajacy jak obecny. Wazne jest to ze napletek choc krotki jednak jest i facet moze sie masturbowac a i dziewczyna moze go stymulowac

Gość Katja89
Strasznie prymitywne to towarzycho co tu wypisuje te bzdury.

Gość powiem Ci szczerze
aa teraz rozumiem, ja jednak wole jak w zwisie mam nasunięty napletek na żołądź bo inaczej chyba bez przerwy chodzilbym podniecony gdyby goła żołądź ocierała sie o materiał bokserek ;-)

Gość katarynka20
nie przejmuj sie Katja. sprawa o ktorej piszesz jest wazna dla kazdej z nas. Ja nie widzialam takiego penisa o jakim piszesz, ale tez dotad mialam jednego chlopaka z dlugim napletkiem, jak to nazwalas parowka. bardzo go kochalam wiec nie mialo dla mnie znaczenia jakiego ma, byle byl sprawny. A byl, ze az hej! jednak gdyby mi sie trafil obrzezany lub taki jak opisujesz to napewno by mi sie podobal. ladnie wyglada odslonieta glowka. masz jakby pewnosc czystosci a z miejsca zacheca do seksu. nie wiem tuylko jak sie stymuluje takiego penisa. mojemu bylemu przesuwalam napletek w dol i w gore. Tak mi pokazal, a tu nie ma za co chwycic. Czy ktoras z dziewczyn wie jak to robic? Warto wiedziec na przyszlosc

Gość wyrżnij se
kawał napletka z łechty, i będzie fajnie symetrycznie :o

Gość anetka rozanielona
moj maz ma takiego jak opisuje katja. jest super. z tego co wiem ta pewna czesc mezczyzn rodzi sie z takimi krotkimi napletkami. maja szczescie,bo nie grozi im stulejka i przykrosci z tym zwiazane. kobiety z ktorymi rozmawialam w wiekszosci mowily, ze wola penisy z trwale odslonieta zoledzia. Osobiscie nie podobaja mi sie calkiem obrzezane, ale to kwestia gustu. natomiast nie trawie takich dlugich skor. Mialam kiedys chlopaka z takim i jedyne co bylo mile to wieksza stymulacja podczas stosunku tym nadmiarem skory, ale wyglad niezabardzo...

Gość wyrżnij se
ty też zrób to samo, dzizus, jak widzę taka pisde z tym glutem na górze, to mnie powala. :p ten widok. wiec tez se wyrżnij

Gość chłopak_g
Cześć Katja89 akurat ja mam taki napletek. Miałem pewną wrodzona wadę taką że napletek był za wąski i w ogóle nie dało się odsłonić żołędzia. na to robi sie prosty zabieg gdzie usuwa sie cześć napletka. Od czasu tego zabiegu mam zwykły ale częściowo tylko pokrywający żołędzia napletek.

Gość wyrżnij se
resztę, będziesz cool i odpowiednią czapkę załóż :p

Gość mariuszzz
a ja mam takiego od urodzenia. zawsze sie podobal dziewczynom. jest jednak pewna niewygoda, bo napletek czasem sie troche nasuwa sie na zoledz potem sam zsuwa itd. zastanawiam sie nad calkowitym obrzezaniem. Co dziewczyny radzicie?

Gość chłopak_g
Katja89 odezwij się opowiedz coś co ci sie w nim podoba w takim penisie czy masz jakieś fantazje związane z nim ??

Gość Katja89
odzywam sie chlopak_g. Nie mam talentu literackjiego wiec trudno mi oddac co czuje. Taki penis poprostu bardzo mi sie podoba. jest higieniczny a przez stale odsloniecie glowki, co zwykle nastepuje w stanie wzwodu jest jakby stale gotowy do seksu. ponadto dlugi pomarszczony napletek jest jakis nieestetyczny, podobnie jak obrzezany [przynajmniej dla mnie, wiem ze wielu kobietom takie sie wlasnie podobaja]. kuszaco wygladaja te faldki pod zoledzia, chce sie takiego brac do ust i piescic. chlopacy z takimi penisami nie wstydzcie sie, mysle ze wielu dziewczynom wlasnie takie odpowiadaja najbardziej.

Gość chłopak_g
a może chcesz go zobaczyć :p

Gość Katja89
pewnie

Gość chłopak_g
to podaj jakiś kontak gg skype maila

Gość chłopak_g
jak chcesz napisz do mnie na skype login chlopak_g

Gość karolinka17
Katja masz racje ze taki penis jest super. moj chlopak ma takiego! wczesniej widzialam same z dlugim napletkiem ale sie z nimi nie kochalam. jakos mnie odrzucalo. marzylam o obrzezanym, trafil mi sie taki czesciowo i nie zamienilabym go za nic. taki calkiem goly jak teraz widze tez nie jest fajny. ten jest naprawde najlepszy. moja kumpela namowila chlopaka na zabieg i ustalili wlasnie czesciowe ciecie. sa bardzo zadowoleni