Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katja89

Czy podniecaja was...?

Polecane posty

Gość karolinka17
Przy okazj zrobią sobie trepanację czaszki. też modne ostatnio:)

Gość sandraaa
to jest jakas meska propaganda. wspolczesne dziewczyny lubia krotkie napletki lub wogole ich brak i tyle. czy sie facetom podoba czy nie

Gość Katja89
chlopak_g zawies swoja fotke na jakiejs stronie

Gość chłopak_g
No ciężko takie zdjęcia w necie umieszczać pozatym wolał bym np przez maila moze ty cos wyślesz swojego co ty na to??

Gość sandraaa
Ja sobie u.pierdoliłam obie nogi powyżej kolan bo były krzywe i nieestetyczne. Teraz jestem piękna i jeżdżę stylowym wózkiem:)

Gość qoskodon
a trzeba sciagac napletek do seksu?

Gość szczery
jestem facetem i mój napletek przykrywa tylko częściowo główkę. Czy to jest źle?

Ja tez tak mam i nawet sie tego wstydzilem kiedys ... Musze mocno naciagc zeby w gole zakryl lepek. Jak stanie od razu caly sie zsuwa... No nic teraz jestem stary i juz mi wszystko jedno ;p

Gość blablablaaa
A gdzie mozna takiego penisa ogladnac?dajcie linka

Gość chlopaczek
niestety nie mam aparatu cyfrowego w domu ;p

Pierwszy mój facet, z którym spałam nie miał zakrytego żołędzia i miał pięknego penisa, trzech kolejnych również. Jak zobaczyłam na żywo penisa całego zakrytego, to zrezygnowałam i zrobiło mi się niedobrze. Nie akceptuję takiego wyglądu, dla mnie to jest obrzydliwe. Niestety chyba faceci z ładnymi penisami to mniejszość i dopiero z czasem to sobie uświadomiłam:( Jeżeli ktoś ma paskudztwo to powinien go obrzezać, tak się robi w cywilizowanych krajach i to powinien być standard.

Gość Katja89
Muszę Wam się jeszcze przyznać do mojej największej tajemnicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie uwierzycie---otóż:Ostatnio znalazłam zużytą prezerwatywę leżącą na chodniku,jak spacerowałam z psem.Tak mnie to podnieciło że postanowiłam z bliska się przyjrzeć jej...była czysta i zawiązana na supeł a w środku pełno spermy,nikogo nie było w pobliżu więc wzięłam ją w kieszeń.Na dworze było zimno a zdarzenie miało miejsce w nowy rok więc byłam pewna że sperma jest świeża a kondon miał zaledwie 1 dzień bo dzień wcześniej nie było go na chodniku.Zabrałam prezerwatywę do domu,umyłam ją z wierzchu gorącą wodą i mydłem i doczyściłam wacikiem nasączonym mocnym alkoholem...byłam tak podniecona że sama nie wiem co we mnie wstąpiło.Wykąpałam się i zaczełam się bawić moim "skarbem"...masturbowałam się ocierając kondona o swoje ciało,ssałam i lizałam aż w końcu przegryzłam czubek prezerwatywy...sperma zalała mi usta i twarz,zaczęłam się smarować nią...wysmarowałam sobie twarz,kilka kropli połknełam żeby ocenic smak a reszte wsmarowałam w piersi,wyssałam całą zawartość prezerwatywy i powiem wam że sperma była 1 klasa,świeża i wyborna,troszke była wodnista bo leżała tam koło jednego dnia ale była super.To był najleprzy orgazm który miałam jak dotychczas.

Gość OLGA__YYY
mocne wyznanie

Gość naga jolka
ojciec mojej kolezanki ma ladnego penisa. Widzialam go juz pare razy jak zostalam u kolezanki na noc.

Gość adamoo12
Katja89 odezwij się do mnie na maila adam12.89@tlen.pl to opowiem ci co mnie podnieca(warto);)