Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO ILEŻ MOŻNA

MAM DOSYC ULEGŁOŚCI KOLEJNEGO RZĄDU WOBEC KOŚCIOŁA. BĘDĘ GŁOSOWAĆ NA LID

Polecane posty

Gość NO ILEŻ MOŻNA

wystarczyło jedno spotkanie arcybiskupa nycza z ministrową edukacji i prace nad religia na maturze będa wznowione wystarczyło jedno tupnięcie kościoła i o dopłatach do in vitro ucichło wystarczyło jedno tupnięcie rydzyka i kontroli w jego szkole nie bedzie a najwazniejsza wizyta premiera to oczywiście w watykanie mam tego dosyć ja chce państwa świeckiego a nie sterowanego przez kościół choc zawsze głosowałem na partie typu po, choc zawsze byłem przeciwko partiom typu pis to w nastepnych wyborach będe głosować na lid i pewnie wielu ludzi też bo ileż można...

Gość ja też mam tego dosyć
chcę żyć w normalnym kraju

Gość NO ILEŻ MOŻNA
w konkordacie nie jest zapisane że pracami rzadu kieruje kościół i tego co mu sie nie podoba robić rządowi nie wolno jestem już zmęczony patrząc na to

{ w konkordacie nie jest zapisane że pracami rzadu kieruje kościół i tego co mu sie nie podoba robić rządowi nie wolno } No tak ale o tym decyduje rząd jednak. Wątpią by z hasłem wyborczym \"walka z KK\" LiD miał większe szanse w wyborach. Nie oszukujmy się.

szkoda, ze dopiero teraz... ja glosuję na lewicę, odkąd uzyskałam prawo wyborcze :)

Gość olol
ale debile a wiecie ze na jedno tupnięcie rządu nie bedzie dopłat do tych odwiert ow w toruniu, tak poprostu bez powodu zerwali umowe, na jedyną jak narazie akcje odwiertową w polsce nie dali pieniędzy, zabrali!Czy to jest normalne?Przeciez oni pustaki jedne zniszczyliby rydzyka bez wyrzutów sumienia, tyle ze nie mają na niego haków ale próbuja próbuja jak widze a duzo ludzi daje sie na to nabierac.

Gość olol
chyba ze beda nowe wybory:P ale to marzenia a szkooda:(