Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka23

Niewiem czy to problem czy tylko pytanie do was

Polecane posty

Gość Perełka23

Chodzi o mojego przyszłego męża. jest bardzo o mnie zazdrosny. Często przegląda mój telefon niby dla żartu ale jednak interesuje go kto do mnie dzwoni czy pisze. Przyznaje się że chce mnie mieć na wyłączność bo bardzo mnie kocha i żaden facet nie powninien się do mnie zbliżać. Hmm ja w sumie też nie chce żeby wokół niego były koleżanki i też jestem zazdrosna. Czy to zdrowa sytuacja czy coś tu jest nie tak

gdyby moj facet tak robil to by mnie to wkurzalo podstawa zwiazku jest zaufanie!!!!! my sie nie musimy tak kontrolowac

Gość Perełka23
My ufamy sobie. Ja nawet jak ktos pisze czy dzwoni nie kasuje. Przeglądanie telefonów to u nas oznacza że nie mamy nic do ukrycia

Gość no to masz jak w banku
że nigdy się nie dowiesz że cię zdradza ... bo będzie 100 razy bardziej pamiętał żęby kasować trefne treści :p i zawsze bedziesz mogła sprawdzać jego telefon :p a tym bardziej nie bedzie miał nic przeciwko temu im bardziej będzie miał coś na sumieniu :p

wg mnie to nie jest ok :O to się nazywa KONTROLOWANIE czyli wniosek prosty - on Ci nie ufa :O ja NIGDY mojemu facetowi nie przeglądałam telefonu ani on mi też nie = ba ! nawet by mi to do głowy nie przyszło :O