Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabala

jaki bezpieczny sex???

Polecane posty

Gość kabala

czytam te wypowiedzi o tabsach o tym ze zle dzialaja na organizam ze jakby nie patrzec to niezdrowa i niebezpieczna ingerencja w nature... prezerwatywy pekaja .... globulki to juz w ogole nie wiadomo i jak tu sie bezpiecznie kochac i nie myslec o ewent konsekwencjach ...a jak myslec to trzeba zaczac jak sie ma 30 lat bo w razie wpadki od razu cieszysz sie z dzieciaka :P

Gość megullita
witam, brałam prawie dwa lata tabsy, rzeczywiście przypłaciłam to zdrowiem, na polecenie lekarza muszę je odstawić, zamierzam zabezpieczać się prezerwatywą połączoną z globulkami, sądzę, że to powinno wystarczyć...oczywiście "raz do roku to i miotła wystrzeli", ale nie dajmy się zwariować, najważniejsze to podchodzić do sexu odpowiedzialnie i czasami nie dać się ponieść jedynie pragnieniu, ale też myśleniu :) pozdrawiam

Gość sex wirtualny...
tylko pozostaje.... skoro nie potrafisz sie ustrzec ciazy!!!

Gość A....
Pixi w ktore dni sie kochasz?

Gość smallgirl
jezeli sie ma bardzo regularny cykl to mozna pozwolic sobie na to,ale oczywiscie z prezerwatywa.

Gość bezpieczny sex
to np w paszkę, w stópkę, w oko.... pukanie w czoło też jest spoko

kocham sie od skonczenia oktresu do ok 8 dnia cyklu potem przerwa do 16 dnia cyklu wpadki nigdy nie bylo ale mam na prawde regularny cykl :) nawet zawsze o tej samej porze :)