Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannaaa

hm wczoraj zerwałam z facetem

Polecane posty

Gość zalamannaaa

i dzis weszłam na czat swojego miasta i jestem załamana.... Acha zerwałam z nim bo to byl kompletnynieudacznik wciaz trzebabyło go prowadzić za rekę....nic sam nie potrafił zrobić..nawet sie ubrac nieustannie pytał co ja o tym mysle..? Nie miał własnego zdania taka sierota...I słuchajcie weszłam na ten czat i naliczyłam 20 mezczyzn deklarujacych wniku "uległość" zagadałam z ciekawości prawie kazdyz panów chciał uległości w seksie ale preferował również taki model relacji w zyciu codziennym deklarujac slaby kobiecy charakter... dodam że jestem po trzech zwiazkach z takimi facetami na forum był tez jeden mezczyzna(Tylko jeden tamtych 20!!)okreslajacy sie jako dominujacy również z nim zagadalam i moze jestem nienormalna jeszcze dwa lata temunie uwierzylabym ze cos takiego zrobie...ale jestem tak spragdniona prawdziwego faceta że umówiłams sie z nim mozliwe ze mi sie w glowie poprzestawiało przez tamte sieroty....Facet to nie zadneklimaty BDSm...szuka trawałego zwiazku..

Gość zalamannaaa
obserwujemy kryzysk mezkosci czy to moze tylko ja mam takiego pecha?

Gość ojjj zebys nie
płakała jeszcze ci sie odechce dominujacego

Gość zalamannaaa
Złamałam paznokieć podczas pocierania moją rozpaloną myszką o kozę:)

to po wielkiego wała się z tamtymi facetami wiązałaś, jak Ci to nie odpowiada. Pewnie potrzebujesz takiego, który Cię porządnie wybzyka ;)

Gość zalamannaaa
lubie brutali, ktorzy nie licza sie z druga osoba, a nie takie cipki, jak moj byly. Potrzebuje faceta ktory rzuci mnie na lozko i zerznie jak suke, nawet wtedy, jak bede sie opierac. Poza tym lubie male znecanie psychiczne nade mna. Taki facet mnie pociaga

Gość zalamannaaa
Mam nadzieje, ze ten nowy facet zwiaze mnie, zawola swoich kumpli i wszyscy mnie przeleca :)

Gość zalamannaaa
Mój poprzedni był naprawdę męski. Złamał mi nos i trzy żebra:)

Mogłaś tamtym mięczakom to powiedzieć. Może by się zmienili. Ale tych twardzieli i brutali też się sporo kręci. Jeszcze znajdziesz takiego :D :P

Gość zalamannaaa
podszywacza podpadłam bo niezabardzo zorzumieli mój post alebo sami sa takimi sierotami i poczulisie urazeni:D mnie nietyle chodzio seks chociaz o to tez ale to jestsprawa drugorzedna tauległość niestety przerzucałam sie na zycia.. sama nie mam takiego charakteru by brac odpowiedzialnosc za kogos i prowadzic go za reke tak jak moich partnerów Nieraz sama podszebowałam oparcia..silnego faceta twardo stapajacego po ziemi...ktory podeimnie za mnie jakas decyzje.. A nie tlko mówi" no nie wiem" ty podeimij decyzje zeby nie było na mnie....itp itd

Gość dftt
a podobno kobiety szukaja wrazliwych i romantycznych facetow

Gość M31
Dziewczyno, Ty najpierw gimnazjum skoncz :o Ile Ty bledow robisz :/

Gość zalamannaaa
owszem ale nie faceta dziecka którym muszą sie niesutannie opekować to mezczyzna powinen byc silny i powinien stanowic oparcie dla kobiety a nie na odwrót tak było od zarania dziejów teraz sie coś panom w głowach poprzewracało

Gość zalamannaaa
Nie mogę skończyć szkoły bo tam nie ma przystojnych facetów. Są sami miękkcy:(

Gość zalamannaaa
no bo mam prao jestem jeszcze w gimnazjum:Da błady robie no cóż.. nie dawno dostałam nawet zaswiadczenie o dysortografi:-P

Gość zalamannaaa
acha i kochana w roli wyjasnienia..to sa literówki nie ortografy wiec sie nei czepiaj

Gość zalamannaaa
nie wiem moze ja na pierwszy rzut oka sprawiam wrazenie takiej silnej kobiety i tacy do mnie lgną...ale ja taka nie jestem wcale

Gość zalamannaaa
Ja jestem prawdziwy ciućmok i niedouczony krebil:(

Gość zalamannaaa
Chyba nie chodzi ci o bledy, np. w slowie "podszebowałam" ?

Gość zalamannaaa
moze i mam 15 lat, ale juz tylu facetow na koncie, ze nie jedna 30-latka moze mi pozazdroscic :) trza uzywac zycia 🖐️

Gość zalamannaaa
Do niedawna wszyscy brali mnie za mężczyznę a teraz za kobietę:O Ciekawe, od czego to zależy:)

Gość zalamannaaa
Moze to przez to, ze wreszcie zgolilam wąsy?

Gość zalamannaaa
Ja jestem przygotowana na każdą okazję. W majtkach mam damskie pończochy i męską spinkę do krawata:)

Gość GG5425301
zalamannaaa w jakim miescie mieszkasz?