Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataszak

samotna

Polecane posty

Gość Tak zgadzam sie
Tak zgadzam sie R.R - wielki człowiek ;)

Gość Nataszak
Całkiem ok ;)

nie no do tego nie tańczę tylko to śpiewam :D mam możliwość modulowania głosu na bardzo ciemną barwę takiego typu jak właśnie ona i na bardzo jasną rodzaju britney spears :D (gdzieś tam pałęta sie nosowy śpiew shakiry i donośny krzyk christiny aguilery) a i tak w sumie nie potrafię śpiewać wysokich dźwięków :D Ps:Dobry Rysiek ..:D

Gość Nataszak
ja równiez śpiewam tylko bym powiedziala bardziej zaawansowanie ;) hhehe

taaak??:) to interesujące..ile lat śpiewasz?? uczysz się śpiewu ?? :)

Gość Nataszak
Tak .... ucze sie, ale na lekcjach zjawiam sie sporadycznie ;)... ni ebede komentować dlaczego... no chyba ze bardzo chcesz;p ojjjj duzo juz lat spiewam ... 8 ?.... jakoś tak ;) śpiewam bluesa rocka troche jazzu te klimaciki ;)

a masz ciemną barwę głosu czy jasną ??:) :P przepraszam za moje wścibstwo :P

Gość Nataszak
mam głos czysty i delikatny..... a kocham głosy z chrypą i takie brudne..... ale bardzo rzadko znalesc BARDZO czysty i BARDZO zachrypniety wiec wsumie powinnam sie cieszyć chociaz z tego... ale wolalabym chrypuśke ;phehhe

w sumie śpiewam w tym typie tylko bardziej modeluje ...raz na jaśniejszą barwę a raz na bardzo ciemną...

Gość Nataszak
ta piosenka była nagrywana w domu przed komputerem... wiec duzo nie dalo sie zrobić bo wiekszy wybuch głosu i juz przester, wiec jak chcialam cos zrobić to byl brzydki efekt ;/ bo raz glosniej raz ciszej ;/ a to ze modelujesz głosem... wiem o co chodzi to sie stosuje równiez w moim kochanym bluesie - takie lawirowanie po skali ;)

Gość Nataszak
mhm ;) fajnie ;))

Gość Nataszak
PIĘNIE :D hhhihihi ;) mam nadzieje ze kiedys sie we dwie znajdziemy na scenie ;d hehehhe ja blues-rock a ty swój klimat ; )hihi

Gość ............./////
a to co tu pokazujesz to jest dobra muzyka?? "a lzy na betonie kalecza stopy jak szklo"?? czym sie roznisz od andrzejewicz??

Gość ............./////
i gdzie tu rock??????!!!!!!!!!!!!:O

Gość Nataszak
czytaj uważnie wiadomosci napisałam - śpiewam i "cisne" gdzie sie da, i ze to nie moj klimat - ktorego nie czuje gdybyś czytał/a "........" widomosci to byloby wiadomo o co chodzi "paul rodgers" i inni.. widać nie czaytasz twój problem;)

No przecież ona nie pisała że jest najlepszą piosenkarką na świecie i pisała że to nie jej klimat bo ona śpiewa bluesa :)

Gość Nataszak
wiesz ;) inni nie czytają wszytkich wiadomosci i potem wychodzi taka nieprzyjemna atmosfera.... ale to juz nie moj problem;)

Gość ............./////
jezeli sie pchasz gdzie tylko sie da, to nie najezdzaj na innych, bo ten objechany prze ciebie feel byc moze tez ma warunki,ale spiewa to co sie sprzedaje i tyle. ty chcesz robic to samo.

Gość ............./////
i czytalam wszytskie twoje wypowiedzi.

Gość Nataszak
widać ktoś tutaj szaleje inteligencją... wiesz ja nie wyzywam cie od kretynek itp ;) powodzenia !! moze ci sie zrobil lepiej jak sie powyżywasz ;) ipozdrawiam. ;)

nie kłóć się z nimi moja droga to niema sensu ...naszarpiesz sobie nerwów...po co to komu :D

Gość ............./////
ja sie nie mam zamiaru klocic i nikogo wyzywac. tylko zastanow sie co krytykujesz, a co sama robisz.