Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_czarna90

pierś a solarium

Polecane posty

mozesz iść na solarium-pytałam gina ale piersi trzeba zasłaniać no i wiadomo nie przeginać......

Gość tak ma znaczenie
Bo jesli bedziesz za długo na solarce to mleko ci sie zagotuje i jeszcze ci wyskipi:D:D:D:D:D:D:DDD:D::D:D:D:D

Gość ja tez mam
zamiar pochodzic do odpowiedzi powyzej- co za prymityw!

Można chodzić:) na szczeście:):):) ale tak jak ktoś napisał wyżej możesz zalać łózko mlekiem:)

mozna chodzic a wlasnie smieszne jest to ze sikasz mlekiem na wszystkie strony i dziewczyny ktore chodza na lezace nie pazycie sobie ciala?ja wole stojace bo kiedys sie spalilam tylek i plecy

Gość tak jedna
a ile tygodni po cesarskim cięciu można korzystać z solarium? Idę na wesele, a jestem biała jak córka młynarza

Gość tak jedna
:):):)

Gość Mam koleżankę
która ma solarium. Wisi w nim regulamin, którego sama sobie nie wymyśliła i jest w nim napisane, że karmiące kobiety nie powinny się opalać.

Gość jadźka z pieluchowa
i tu znowu tyna gdzie nie zajrże to i ona tyle,że ja nie mam jeszcze dziecka i obowiązków.Oj nie rozmumiem tego cały dzień na necie a w między czasie i obiad ugotowany i posprzatane - powiedzcie mi jak tego dokonać

ja po cc bylam pierwszy raz na sol.. po 2,5 m-ca.. I uczeszczam raz na 1,5-2 tygodnie.. Lekarz mowi, zeby zachowac umiar i zdrowy rozsądek;) Pozdrawiam