Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

co zrobic zeby miec gladkie wlosy??

Polecane posty

Mam suche koncowki niemilosiernie, elektryzuja sie i jak chce zwiazac to zwykle w kok bo inaczej wyglada jak zwiazane sianko.A chce zeby byly gladkie blyszczace...polecice cos?? Uzywalam juz jedwabiu, olejkow ....pomocy;]

Gość mmarcela
amla !!! maseczka z amli

Gość zosia_Samosiaaaaaa
tez czekam na porady :) wlosy mi sie na koncach elektryzuja, ale nie sa suche, przynajmniej nie jakos bardzo, bardzo... moze grzebien zmienic na drewniany?

Gość zosia_Samosiaaaaaa
a jutro sobie robie maske z zoltka, kilku kropel wit. a i e oraz oliwy:) zobaczymy co bedzie :)

Kupiłam grzebien drewniany z szeroko rozstawianymi zabkami ze tak powiem i jak dla mnie to tylko tyle ze sie lepiej rozczesuje, ale takie sa nijakie a maja byc gladkie i blyszcace!

robilam te maseczke z oliwy wit i zoltka.glowe mylam 3 razy bo byly tal tluste po tym ze masakra.pomogło na godzine byly ttroche wygladzone ale ogolnie bez widocznych zmian..

Gość zosia_Samosiaaaaaa
eh czyli grzebienia nie warto... ja mam dziwne te wlosy, po scieciu wygladaja dobrze kilka dni i znow sie elektryzuja, to wyglada jakby byly suche a to niemozliwe :P

Gość zosia_Samosiaaaaaa
ja juz raz robilam te maske ale bez witamin, zmyla sie ladnie a na efekt to trzeba poczekac 3 miesiace:(

Wiesz dobry grzebien nie zaszkodzi miec w lazience.Jak sie nim czesze to wlosy tak nie niszcza swojej struktury.

Gość zosia_Samosiaaaaaa
taki grzebien chyba jest drogi... pochodze za nim, teraz mam plastikowy z szeroko rozstawionymi zabkami:)

Ja akurat mam grzebien timotay, jakis czas temu dostalam prezent i tam byla myjka zel pod prysznic i grzebien.Takze sama nie wiem ile kosztuje

Gość zosia_Samosiaaaaaa
wlasnie ja jestem po jednej ktora robilam 2 tyg temu... teraz sie zmusze i bede robic raz w tygodniu i trzymac ze 3 godziny... nie chce niszczyc wlosow maskami z drogerii,na dluzsza mete szkodza, lepsze sa naturalne metody:)

Gość polecam gorąco
Maseczkę Garniera wygłdzajacą , w zielonym okrągłym pudełku z pomarańczową kropką. Supergładkie czy jakos tak. Pachnie morelami i włsoy są po niej super.

Tez mi sie tak wydaje.Ale wiesz co, fajna jest odzywka loreal elseve taka rozowa w buteleczce (wyglada jak sunsilk)-z brokatem jakby smaruje sie umyte wlosy i w sumie sa ladne po tym pieknie pachnie i sa wygladzone ale u mnie na krotko zalezy jeszcze jak je wymodeluje ale blyszcza sie ladnie ladnie to fakt i zosatwiaja ladna poswiate np na szyji ramionach jak schną;d

Gość zosia_Samosiaaaaaa
ale ja chce wlosy odzywic, wtedy beda ladne same z siebie:) tak zebym nie musiala za kazdym razem nakladac odzywki zeby byly ladne:)

Gość zosia_Samosiaaaaaa
na cere to ja polecam krem lirene z 5%wit E, odkad go uzywam nie mam problemow z cera a to krem nawilzajacy :)

Ile masz lat? Ja mam 18 i taka cere mieszaną,blyszczy sie tam gdzie nie powinna niestety ale mam swoj ukochany krem ktory kupuje od 4lat.Krem Garnier czysta skora dlugotrwale matujacy.

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
22 :) mam cere mieszana, pryszcze mialam od zawsze a teraz nic :)

a nie probowalam...ale wychodze z zalozenia ze piekno kryje sie we wnetrzu;) wiec staram sie dbac o to od wewnatrz mimo ze w kosmetyki inwestuje sporo;d

Gość mam tak samo jak wy
wg mnie powinnas poprostu scinac czesto wlosy,podejrzewam,ze masz suche i rozdwojone,oczywiscie koniec z farbami bo to niszczy wlosy choc wmawiaja nam,ze nie.Od kiedy co jakies 2miesiace podcinac wlosy,widze duza poprawe,blyszcza sie ladnie bo praktycznie te co byly juz chore sa sciete :)

Gość arnika ma las
Gładkie włosy tzn. takie, które mają wygładzone, przylegające do siebie łuski świetnie odbijają światło. Dlatego wyglądają jakby się błyszczały. Podstawą w uzyskaniu takiego efektu jest właściwe mycie włosów. Przede wszystkim dobieramy szampon odpowiedni do rodzajów włosów. Najbardziej matowe są zwykle włosy suche. Bez względu na rodzaj włosów należy stosować szampony o jak najbardziej naturalnym składzie. http://nuclearts.pl/pielegnacja/lsniace-i-gladkie-wlosy-sposoby-na-piekne-wlosy-/