Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olga_m

w jaki sposób wyczyścić pasek adresu??

Polecane posty

zaznaczasz tekst i klikasz Delete ewentualnie Backspace (strzałka nad enterem)

jeśli chodzi o historię to w FF naciskasz CTRL+Shift+Delete, zaznaczasz historię przeglądanych stron i enter

ale chodzi mi o ta czesc pasku gdzie wyswietlaja sie wszystkie adresy ktorych wczesniej uzywalam

nie mam czegoś takiego jak \"wyczyść prywatne dane\" w narzędziach :(

Takiej przegladarki nie znam. Załóż może nowy temat: przegladarka opera - jak wyczyścić. W mojej wystarczy na temacik najechać kursorem (strzałką od myszki). napis robi się wtedy granatowy i kliknąć na klawiaturze Delete.

qrcze wy mnie nie rozumiecie:( ja wiem jak wyczyscic ten gl pasek adresu gdzie wpisuje sie www cos tam, nie wiem tylko jak wyczyscic ten obszar ktory wlacza sie po nacisnieciu takiej strzaleczki , ktora jest skierowana w dol i rozwija go, sa tam wszystkie adresy, ktorych wczesniej uzywalam

No własnie po roazwinięciu najedź na każdy adres kursorem i w momencie, gdy będzie granatowy naciśnij na delete. Zrób tak z każdym adresem.

Olga - to ja już nie wiem ja mam Mozille. Nie wiem, czy wiesz, ale slad jest jeszcze w Historii, jesli w Operze jest Historia. Załóż nowy temat, w którym wpisz nazwę przeglądarki, bo z Opery korzysta mniej osób.

Gość BBBBBISZOPPPPPPPP
nurtowalo mnie to samo pytanie! i delete dziala!! dzieki!!

Gość w operze robi sie to tak
Narzędzia -> Wyczyść historię przeglądania... -> Szczegóły Zaznaczasz kratkę "Wyczyść historię wpisanych adresów" i klikasz Usuń