Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mybooo

Uprzejmie informuje....

Polecane posty

Gość mybooo

Uprzejmie informuje ze za to kopniecie, wyzwiska, wieczne znikanie i chlanie NIE ISTNIEJESZ DLA MNIE! nie zartuje! nie cofne tego! ZYCIE Z TOBA I Z TYM JAK MNIE TRAKTUJESZ TO KOSZMAR! milego zycia z kolegami i picia dzisiaj! Nikt nie bedzie mnie tak traktowal! Ps: Wiesz...nawet nie jest mi smutno! Kolejny raz udowodniles jakim jestes dupkiem ! wolisz kolegow a ja jestem tylko do gnojenia?? Nie ma sprawy! Sa jeszcze ludzie, ktorzy uwielbiaja moje towarzystwo i maja do mnie szacunek! szkoda mlodosci i nerwow na czekanie kiedy bedziesz NORMALNY- bo to NIEREALNE!!! :-)

Gość bardzo ładnie
ale co to ma byc?

Gość mybooo
Slowa, ktore zostawilam mu na kawalku papieru, zabierajac tym samym wszystkie swoje rzeczy i zostawiajac za soba wiele lat zycia...ostatnio koszmarnego zycia...ufff... ulzylo mi...

Gość mybooo
Nie dziekuje...oby tylko tym razem wytrwac...nie uwierzyc w piekne slowa...tylko slowa... Dzis juz wiem , ze niestety ludzie nigdy sie nie zmieniaja, czekalam wiele lat na jakakolwiek zmiane, byly, ale ot- tylko chwilowe... A przeciez zycie nie polega na tym, by byc dla kogos "wycieraczka do butow" , znikac, gdy dobrze sie bawi, a pojawiac, gdy ma kaprys...

Gość mybooo
;) Juz nigdy wiecej kochac...nie chce...!