Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nacia55

żarówki do lampy

Polecane posty

Gość nacia55

Dziewczyny na ile starczają wam żarówki w lampie(ile godz.) Czy ich czas pracy zależy od producenta,i czy warto kupić na allegro i czy od razu można wyłapać że juz się zużyły?

Gość nacia55
czy może ktoś mi odpowiedzieć na pytanko... please:)

Gość a może jeszcze w
przeliczeniu na sekundy mam ci podac...:O przecież nikt nie siedzi ze stoperem w reku i nie liczy na ile mu zarówka wystarczy... a ty wiesz ile godz. ci zarówka w kiblu świeci..? ;) 🖐️

Gość nastepna mundra...szlag mnie
trafi :o *********************************** "Dziewczyny na ile starczają wam żarówki w lampie(ile godz.) Czy ich czas pracy zależy od producenta,i czy warto kupić na allegro i czy od razu można wyłapać że juz się zużyły?" Nie warto kupowac zarowek na allegro:o ani lampy nieznanej firmy:o potem zeby dokupic zarowki bedziesz musiala caly czas kupowac to badziewie u tego samego sprzedawcy, bo inna zarowka nie bedzie pasowala:o a jak on juz przestanie sprzedwac to dziadostwo to co wtedy?:o zastanow sie :o ale najpierw to ty idz dziewczynko na szkolenie, bo sobie krzywde zrobisz i zmarnujesz tylko pieniadze kupujac to g... na allegro:o i poczytaj sobie PROFESJONALNE forum kosmetyczne, a nie ta zalosną kafe... bo tutaj 99% to allegro tipsiarki :o🖐️

Gość nastepna mundra...szlag mnie
trafi zaraz ******************************************************* "Dziewczyny na ile starczają wam żarówki w lampie(ile godz.) Czy ich czas pracy zależy od producenta,i czy warto kupić na allegro i czy od razu można wyłapać że juz się zużyły?" Nie warto kupowac zarowek na allegro:o ani lampy nieznanej firmy:o potem zeby dokupic zarowki bedziesz musiala caly czas kupowac to badziewie u tego samego sprzedawcy, bo inna zarowka nie bedzie pasowala:o a jak on juz przestanie sprzedwac to dziadostwo to co wtedy?:o zastanow sie :o ale najpierw to ty idz dziewczynko na szkolenie, bo sobie krzywde zrobisz i zmarnujesz tylko pieniadze kupujac to g... na allegro:o i poczytaj sobie PROFESJONALNE forum kosmetyczne, a nie ta zalosną kafe... bo tutaj 99% to allegrowe tipsiarki NIE MAJACE zielonego pojecia o stylizacji paznokci :o🖐️

Gość nacia55
akurat szkolenia to ja mam i szkołe kosmetyczną dawno skończyłam nie prosiłam o porade jak się zakłada paznokcie żelowe bo to robie od dawna mnie tylko chodziło o żarówki.Lampe mam z activ tylko że już od dawna nie wymieniałam żarówek z tad to pytanie.hm i nie wiem dlaczego allegro kojarzy się tylko z badziewim...

Gość oj nacia nacia
nacia bo wiekszsc rzeczy z allegro to totalne g... :o po prostu DNO:o nie mowie tu o profesjolanych produktach, sprawdzonych firm, tylko np. o tego typu zelach: http://www.allegro.pl/item277929812_30ml_zel_bialy_french_white_niemiecki_jakosc_100_.html http://www.allegro.pl/item278148733_zel_future_30ml_do_tips_tipsy_najlepszy_sprawdz.html http://www.allegro.pl/item279712054_super_zel_mleczno_rozowy_15g_od_reni_nail_.html itd. Co do zarowek to musisz zapytac tam gdzie kupowalas lampe Kupując lampę sprawdzaj zawsze czy sprzedawca sprzedaje też żarówki żebyś potem mogła zawsze dokupić, bo nie wszystkie żarówki pasują do każdej lampy :o to tak na przyszlosc dla poczatkujacych:) i dla niekumatych allegrowych tipsiarek 😴

Gość pawel26wwa
właśnie mnie ch*j strzelił w temacie żarówek, chodzi o halogenowe żarówki na 230V z gwintem GU10, mam lampe na takie żarówki i serdecznie każdemu odrazdzam, ponieważ paliła się już tylko jedna żaróka wczoraj kupiłem nowe, chciałem do jednej starej dołożyć druga nową. Przy wkręcaniu nowej ta druga stara przestała świecić. No wiec i druga wymieniłem na nową (wcale nie są tanie) niestety pare godzin później przy myciu lustra potrąciłem ręką lampe (ultra-delikatny wstrząs) i jedna z tych dwóch nowych żarówek przestała świecić. Żeby chuj strzelił tych producentów żarówek!!! Kur.! aha i niezależy to od producenta, z każdymi miałem podobnie

acha.. i zasada jest taka że jak sie wymienia żarówki to najlepiej wszystkie na raz a nie pojedyńczo :) teoretycznie żywotność żarówki uv 9W to 500h... ja w salonie wymieniam co 3-4miesiące