Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uulalalallllllll

chce mi sie seksu, lecz jestem dziewica...

Polecane posty

Gość uulalalallllllll

i nie moge...

Gość uulalalallllllll
normalnie czuje jak mi buzuje :D ty tez tak masz? :( eheheh jednym slowem lypa bez miodu:o :(

Gość ola.
i ja :D:D:D:D:D a widzicie - sprężać sie bo zaraz koniec świata

Gość eee... przecież
można się masturbować bez przebijania błony!

Gość luis cypher
Jesteście gorsze od...Oczekuję Pań na swoich salonach.

Gość jak nie mozesz
mozesz, kiedys musi byc ten pierwszy raz :P

Gość uulalalallllllll
motylkowa - widze, ze rozumiemy sie doskonale :) szkoda tylko, ze faceta takiego nie moge znalezc... :( z tym, ze wiecie co mi to czasami przyslania juz zycie, czasem nawet nie potrafie o niczym innym myslec i niezbyt rozsadne pomysly do glowki przychodza :o heheh z drugiej str jak juz tyle czekam to juz sie nie przelamie, na zadna przygode:D hmm pewnie poczekam do... ? nie wiem do kiedy i na...? tez nie wiem na co - troche dziwne ale prawdziwe a do tego jak czlowieka ciagnie... nieslychana sprawa.... heh :( ale moze mi sie to kiedys w zyciu zwroci to moje oczekanie...

Gość uhiuhiu
ile macie lat??

Gość uulalalallllllll
25 i..? :o

Gość uulalalallllllll
u mnie to nie tajemnica hehe choc motylkowa racje zawsze ma:D

Gość uhiuhiu
motylkowa---->nie powiedziałem tego.Dlaczego od razu mnie z góry atakujesz..zapytałem tak po prostu z ciekawości

Gość ździr
dziewczyny a moze po prostu za duzo czasu spedzacie przed komputerem ?? siedzac tu liczycie ze w okienko zastuka ksiaze na rumaku albo z rumakiem w dloni ? Siedzicie i gadacie tylko ze stulejarzami i kreujecie same swoj wypaczony swiat, wiecej czasu moze spedzajcie poza domem , bardziej sie otworzcie na ludzi to i sie moze ktos znajdzie , kto was przytuli, powie mile slowo i moze przejdzie z wami przez zycie .

Chce.. ale boję się.. He..he.. niekończące dylemat.. Piszecie z kim.. ale nikt nie powiedział jak..

Gość źdz
no i to sie nazywa bledne kolo , z takim mysleniem nie przedluzysz napewno gatunku to wiecej jak pewne ... mowiac siedze bo nie mam nikogo prosisz o wspolczucie ? wez sie w garsc pozbieraj sie do kupy i zacznij myslec, na swiecie jest 50 % tej wlasnie drugiej plci i zebys nie wiem jak sie upierala to masz napewno wieksze szanse poznac kogos wlasnie na spacerze jak na to ze poznasz tu kogos normalnego ... bez urazy dla wszystkich ktorzy sa normalni ;) Dyskoteka i podobne miejsca faktycznie nie sa moze cudownymi miejscami do poznawania tej wlasnie drugiej osoby , ale tam jednak chodza tez ludzie ktorzy trafiaja przez przypadek , a jesli i ty sie tam znajdziesz to dalej sama mozesz sobie wyobrazic co sie moze wydarzyc . Z tym konczeniem wieczoru w samochodzi czy ubikacji to juz chyba lekka przesada, pamietaj ze facet posunie sie tak daleko na ile ty mu pozwolisz ... Do dziela :)

Gość ździr
to ja pisalem tylko mi nick ucielo :)

Gość busolinii
to jakies w kurde dziwne jestescie jak faceta nie potraficie sobie znalezc. pewnie nikt was nie chce. brzydule

Gość busolinii
nie sadze. jestem zdania ze masz brzydka morde i tyle

Dlaczego właczycie szacunek do utratę cnotę? Oznakiem szacunku dla mnie jest kochać się z kim ktory się dobrze czuję, doceniam, pożądam.

Gość smerfff
ty busolinii to chyba z glowa cos masz. najlatwiej powiedziec, ze sa brzydkie. a co tak trudno powiedziec, ze sa pewnie inteligentne, swietnie i wyksztalcone i po prostu nie chca jakiegos popapranca?

A tylko kocha.. a gdzie pożadaniu w tym? Dlaczego tego uczucia jest tabu? Zaklacyfikowany jako zły?

Gość ździr
ehhh motylkowa ... zobacz siebie, wdajesz sie wlasnie w takie dyskusje i powtarzasz te same bledy o ktorych pisalas wczesniej ... chcesz komus cos udowodnic ? Wiek moim zdaniem powyzej 25 lat moze byc juz bariera sama w sobie, mowie o barierze psychicznej bo cisnienie jest coraz wieksze . Zegar tyka a ty stoisz w miejscu , ale wydaje mi sie ze lepiej stac w miejscu jak sie cofac ... Chronisz ta " swoja wisienke " a ten ukochany ktory moze sie okazac zwyklym kolesiem ktory cie zbajeruje po to tylko zeby miec 1 wiecej na koncie wcale nie musi wygladac i sie zachowywac jak zwykly burak, tacy sa najgorsi . I znow bedziesz tu siedziala po takim ciosie ... ? Siedzac i zamartwiajac sie co bedzie jesli ten jedyny nie bedzie tym jedynym komplikuje sprawe . Moze to juz jakas choroba ?:) motylkowa i inne panie , moze dajcie szanse ( nie koniecznie w lozku ) waszym przyszlym pratnerom , pozwolcie im sie dac poznac a zobaczycie ze to moze zaprocentowac ...

Gość bartuś86
Boże powiedz mi motylkowa gdzie szukać takich kobiet jak ty. Do niedawna myślałem że już nie istnieją tak cudowne kobietki pozdrawiam... ;)

Gość bartuś86
Aha i również uwazam że pożądanie powinno iść w parze z innymi uczuciami wtedy można mówić o pełni szczęścia.

Gość paczulinka
fajnie jest sie wyzyc bo inaczej idzie zwariowac. lubie seks i nawet gdy kogos nie kocham to sprawia mi on ogromna przyjemnosc. prawie zawsze mam ograzm

\"motylkowa i inne panie , moze dajcie szanse ( nie koniecznie w lozku ) waszym przyszlym pratnerom , pozwolcie im sie dac poznac a zobaczycie ze to moze zaprocentowac ...\" Hehe... jak nie w łóżku to jak? Ja np. daję siebie poznać właśnie taką jaką jestem, czyli nie trzymam w tajemicy tego że jestem \"z muzeum\"- hehe- to tekst motylkowej, no jeszcze kiedys słyszałam że żyje w średniowiczu :P .. Mam swoje zasady wiec wymagam ażeby mój ukochany to zaakceptował- dużo wiecej nie wymagam.. Hmm... Mogę dać komuś bardzo dużo, tylko wystarczy troszkę wyrozumiałości, docenienia i cierpliwości.. Hehe- takim akcentem pozytywnym to zakończe: Powoli ale do celu :P

Gość uulalalll
jako osoba po 25 r. musze Cie zdzir'rze rozczarowac, gdyz wiekszych barier we mnie nie ma... gdyby tylko byl ten odpowiedni facet! A szanse cale zycie daje... a ze nie wychodzi... hmm? czy to wina jakiejs "blonki" o ktorej nikt nie wie czy jest czy nie? Raczej nie w tym problem!! lecz w braku osoby ktora by mnie krecila, z wzajemnoscia! :( I przecie nie oddam sie pierwszemu lepszemu? tylko dla zaspokojenia zadzy przyjemnosci:O choc... mam nadzieje, ze niebawem ten ktos sie zjawi! dla ktorego zrobie wszystko:D