Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka1111

kot a spozniajaca sie miesiaczka

Polecane posty

Gość kotka1111

od ponad miesiaca mamy w domu kotke i od tego czasu nie dostałam okresu (mam przerwe od tabletek ale sie z mezem zabezpieczamy w inny sposób) słyszałam ze jest to mozliwe ale czy przy kocie okres moze sie spózniac?wiem ze to moze troche głupie pytanie ale moze ktos mi cos napisze na ten temat.

:O :O przez kota ??? gdzie to wyczytałaś ? :P nie dostajesz pewnie dlatego , ze odstawiłaś tabletki a wtedy często sie zdarzają zawirowania hormonalne ale na moje oko 2 msce to troszkę za długo jest wyklucz ciążę a potem marsz do gina , pewnie trzeba będzie brac leki na wywołanie @

Gość o żesz w mordę
Wybacz, ale nigdy nie czytałam czegoś równie głupiego jak to co napisałaś tutaj:O

Gość kurcze a ja mam kota i psa
jak nic jestem w ciazy:(

Gość kurcze a ja mam kota i psa
hehhehehehehehe

Gość kotka1111
odstawiłam pół roku temu i od tego czasu miałam w miare regularnie ale teraz sie obawiam i czuje sie tak jak przy pierwszym dziecku jest mi niedobrze nie chce mi sie jesc i nie wiem czy to jest spowodowane tym ze sie bardzo denewuje cała sytuacja czy to moze byc ciaza. Obys miała racje wielkie dzieki*

Gość tak szczerze
mozecie sie smiac z dzwieczyny,ale jest wiele rzeczy niewytlumaczalnych..a raczej zwiazanych z ewolucja...na przyklad...to ze jak jest pare dziewczyn przez dluzszy czas mieszkajacych razem,to okres ustawia im sie w okolicach tej samej daty...nikt nie zwrocil na to uwagi?ja po 2,5 latach z moja wspolokatorka mialam rozncie tylko 1 dnia!!wydaje mi sie,ze to zwiazane z zyciem w stadzie... albo jeszcze jedno-tez tak macie ze lubia was zwierzeta odmiennej plci?mnie zawsze samce lubia bardziej,a samice sie na mnie "bocza"...przeciez to nie ma nic z rozrodem,a jednak tak jest

kotka1111 --- > no to w takim razie powinnas zrobic test i wtedy sie okaże ;) ;)