Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

savanah

CHIHUAHUA

Polecane posty

Przed chwila kupilam malutkiego piesia!Mam zamiar podarowac go mojemu synowi na gwiazdke.Marzy on o zwierzaczku od bardzo dlugiego czasu ,mysle ze nowy przyjaciel go uszczesliwi!!!

Gość mam nadzieje
bo mnie taka namiastka psa by nie ucieszyła

Jak juz napisalam wczesniej moj syn marzyl o malutkim przyjacielu ,a ze nie mam za duzo miejsca w domu dla duzego psa ....kupilam malutka kuleczke.

Znudzic sie napewno nie znudzi ,bowiem wie co to znaczy zwierzak w domu! Jest na tyle rozwinietym chlopcem i odpowiedzialnym ,ze jestem pewna ,ze bedzie dobrym panem dla niego !A poza tym jestem jeszcze i ja!

jak dla mnie to brzydsze od chihuahuy sa tylko dwie rasy - ratlerki i chińskie grzywacze (chyba tak się nazywają - takie łyse z grzywą jak koń) jakbym miala wywalać tysiaka za małego psa to kupiłabym jorka. to jest autentycznie słodkie i ma charakterek, chihuahuę będziesz nosić na spacery itd.. dlatego dla mnie to gryzzoń :P :)

Wytlumacze troszeczke mojego syna....jak mial 4-ry miesiace kupilismy owczarka niemieckiego ,moj syn praktycznie z nim sie wychowywal....wszystko bylo ok i raptem po7-miu latach nasz piesio bardzo sie rozchorowal i po 6-ciu tygodniach zmarl.Moj syn bardzo to przezywal ,byl na kazdej wizycie u weterynarza ,przez ostatnie dni jak Bono bardzo cierpial -moj syn cierpial razem z nim! Czekalismy rok na podjecie decyzji o nowym przyjacielu i wiem ,ze to nie jest zachcianka mojego syna .On naprawde kocha zwierzeta!Praktycznie przez caly rok mi powtarzal ,ze musimy zaopiekowac sie jakims pieskiem i dac mu te milosc ,ktorej mamy za duzo.....

Ale on wie ,ze na razie nie nie mozemy trzymac w domu duzego pieska ,gdyz ma duzo mlodszego brata .....Zanim zdecydowalam sie na\" malucha\" zrobilam z nim maly wywiad i to napewno bedzie strzal w dziesiatke!