Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a3r

Gdy kobieta podczas stosunku mówi czasem koncz juz?

Polecane posty

Gość pamiętliwa
gdy juz jest znudzona na maxsa

Gość uhiuhiu
ooojjj...musi byc Ci głupio

Gość milena22ZdW
Sex po orgazmie jest dla kobiety bolesny, jej narządy sa tak bardzo wrazliwe, ze dalszy sex sprawia ból, wiec jesli dochodzi szybciej od Ciebie, mówi poprostu "koncz juz" To normalne:)

Gość SERIO
CZY TAK GADASZ

Gość SERIO
GLUPOTY GADASZ PRZECIESZ WY MACIE PO KILKA ORGAZMOW

Gość No to wyjmujesz małego
ubierasz się i idziesz na miasto poszukać jakiejś mniej znudzonej, a tej już nigdy nie dotykasz i nie zawracasz jej glowy, o dupie nie mówiąc.

Gość uhiuhiu
serio---->ale przeciez musi byc jakaś przerwa.Nie tak jeden po drugim

Gość uhiuhiu
to tak jak z facetami,jak już dojdzie,to przez jakiś czas dotykanie nie sprawia mu przyjemności

Gość SERIO
ALE PO ORGAZMIE JESTESCIE WRAZLIWSZE I DALSZE MOZE SPRAWIAC BOL NIE UWIERZE

Gość pytaajaca20_
po prostu Twoja kobieta ulżyła==>orgazm sobie szybciej od Ciebie i dalszy sex sprawia jej bół. Powinieneś sie cieszyc:)

Gość uhiuhiu
serio---->musi być chwila przerwy. Mnie to na przykład nie rusza,jak już dojde,a on dalej...a wręcz nawet denerwuje;)

Gość Ci*a
Może nie sprawia bólu ale to strasznie drażni...ja też źle na takie sprawy reaguje...ja poprostu mówie dobra koniec i mój facet się nie obraża...poprostu wie o co chodzi...

Gość SERIO
TO TY STRASZNIE SAMOLUBNA JESTES NIE MOW ZE ODWRACASZ SIE PO TYM I ZASYPIASZ:)

Gość uhiuhiu
nie jestem samolubna:) nic nie poradze,ze tak jest.Nie zasypiam,tylko sie tule pozniej

Bo nie umiesz siędopasowaćdo jej rytm.. po rozkosze, zwonij.. doprowadż jąod nowa na sztyt, to kwestia amplituda doznań..

Gość SERIO
A ON CIEBI EPRZYTULA ZE STERCZACYM FIUTEM NIE WIERZE:)

Gość uhiuhiu
ale to na chwile.Potem moge znowu:)

Gość a3r
Nie mówie ze tak mowi za kazdym razem, to sie zdarza sporadycznie. Mówiła mi, ze po prostu ona juz doszła i dlatego mowi "koncz juz", ale ja wolałem upewnic sie od innych kobiet. gdyby sex nie sprawial jej przyjemnosci nie mialaby ochoty kochac sie ze mna dzien w dzien, czasem po pare razy:)

Gość SERIO
ALE PRZYKRE TO JEST

Gość pytaajaca20_
Przykre to by było gdyby nie miała z nim ORGAZMU. Po prostu w ten sposób daje mu do zrozumienia ze u niej jest juz po:)

Gość uhiuhiu
pytaajaca20_ w zupełności sie z Toba zgadzam

Gość SERIO
JUZ BARDZIEJ SUBTELNE BY BYLO PATRZENIE W OCZY Z PIEKNYM USMIECHEM I POMOC W SZYBKIM DOJSCIU

Po orgazmie u kobiety dalsza stymulacja łechtaczki jest drażniąca.nie należy dotykać ,ale jak mi mowiła moja żona to stosunek jest przyjemny byle nie dotykac jej łechtaczki.

Gość nieswoja razem
kobieta musi odczekać z minutkę i może tak powtarzać bez końca swoje orgaźmiki

Gość pamiętliwa
facet - to ja tak tłumaczyłam swojemu staremu :P kim jestes?

Gość Annonymous
Rape Rape Rape Rape

Gość Arek37

Dziwne moja żona potrafi mieć spokojnie nawet do 6 orgazmów niczym ja dojdę, wiec albo mało dojrzałe te dziewczynki które się tu wypowiadają albo wasi panowie na dźwięk waszego orgazmu dochodzą dlatego od palców was boli.

Dziwne jest to co piszecie miałem kilka partnerek w swoim życiu żadna nie miała problemu z tym by po orgazmie dojść następny raz.

Gorzej jest z mężczyzną ja po orgazmie już drugi raz nawet jak bym zarypał żonę na śmierć to nie potrafię dojść mimo że z Wackiem nie mam co zrobić sterczącym.

Także drogie panie coś mijacie się z prawdą.

kobieta mówi kończ już jeśli nie ma ochoty na sex lub nie ma z nami na to ochoty.

Kobiety to dziwna materia swojemu powie kończ już ale z innym w krzaki poleci cóż co niektóre panie są ewidentne inne i za długo nie potrafią wysiedzieć z jednym samcem, pora wymienić kolego na mniej zmęczoną tobą, a to że kochasz się z nią codziennie tu raczej nie ma nic do rzeczy.

najlepsze są nimfomanki cholera tęsknie za taką kobietą, można z łóżka nie wychodzić, żywe energiczne umieją się ruszać, wiedzą co chłopa do pionu stawia, a nie najlepiej jak tylko chłop inicjuje i sam całą robotę robi a takie zmęczone jak by cement przewalały.

Drogie panie z sexem jest jak z pracą czym większy wkład tym lepsze efekty.

współczuje pracodawcą jak wy tylko leżycie.

17 godzin temu, Gość Arek37 napisał:

Dziwne jest to co piszecie miałem kilka partnerek w swoim życiu żadna nie miała problemu z tym by po orgazmie dojść następny raz.

zazwyczaj tak jest... ale są też takie, że jak u facetów po orgazmie (wytrysku) pojawia się na krótko ale jednak nieprzyjemna nadwrażliwość. Wtedy trzeba zrobić przerwę albo poprosić aby ci dokończyła robią lodzika

18 godzin temu, Gość Arek37 napisał:

kobieta mówi kończ już jeśli nie ma ochoty na sex lub nie ma z nami na to ochoty.

najczęściej tak jest.... czasami jest tak, że na początku ma ochotę na faceta ale gdy ten okazuje się słaby, zaczyna ją po prostu beznamiętnie bzykać to gdy ona już wie, że nie osiągnie z nim orgazmu woli aby jak najszybciej skończył i dał jej spokój.