Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolakolaola

nareszcie koniec!!!

Polecane posty

Gość kolakolaola

na kafeterii założyłam chyba kilkadziesiąt tematów o moim facecie. To alkoholik, bezrobotny, leń. Zagłebiałam się w lekturach nt. alkoholizmu i współuzależnienia, rozmawiałam o tym z setkami dziewczyn. Wciąż łudziłam się że będzie dobrze, wciąz płakałam. Nawet gdy mnie uderzył - uwierzyłam w przeprosiny. Koniec. Rozstaliśmy się. Wyzwoliłam się.Już nigdy nie będę pisać na kafe o nim, nareszcie! Nareszcie jego problemy przestały być moimi. Jestem wolna i mogę robić co chcę. Oczywiście, czasami przypomina mi się jaki był na początku - cudowny, śmiertelnie zakochany, czuły, no ideał... I nawet sobie wtedy popłaczę. Ale potem przypomina mi się jak cierpiałam przez niego. Wiem że za parę miesięcy, lat, będę dziekować Bogu za to rozstanie.

Gość Zosienkaaaaa
juz powinnas dziekowac:)

Gość kolakolaola
chodzi mi o to że zmarnowałam sporo czasu łudząc się!!!! że będzie dobrze, że się ułoży - i wiem że tu, na kafe jest dużo kobiet które trzymają się faceta, bojąc się odejść. To naprawdę nie jest takie straszne. W końcu śpię spokojnie, zajmuję się swoimi rzeczami.

Gość sicktired
Gratulacje:)

Gość stało się co sie miało stać

Gość wierz mi
jeszcze trafisz na swojego